Je browser is verouderd en geeft deze website niet correct weer. Download een moderne browser en ervaar het internet beter, sneller en veiliger!

Dagbesteding Drenthe

Op zoek naar een fijne dagbesteding in Drenthe? De dagbesteding van Philadelphia heeft een ruime keuze aan activiteiten. Lees er hier meer over.

Neem contact op

Dagbesteding Drenthe

Woon je in Drenthe en ben je op zoek naar een fijne dagbesteding in de omgeving? Dan is de dagbesteding van Philadelphia iets voor jou. Bij dagbesteding Drenthe sta jij namelijk centraal. Jouw talenten en ontwikkeling vormen de basis van jouw dagbesteding. Je kunt namelijk doen waar je al goed in bent en wat je leuk vindt, maar ook waar je nog beter in wil worden. Daarnaast leer je allerlei nieuwe vaardigheden, zoals sociale vaardigheden of de behendigheid in een activiteit. Je doet de activiteiten op jouw tempo en niveau. Plezier maken vinden we daarbij erg belangrijk, zodat je een fijne dag hebt bij dagbesteding Drenthe.

Er zijn twee locaties waar dagbesteding in Drenthe wordt gegeven. Daarnaast zijn er, net over de provinciegrens in Groningen, ook twee dagbestedingslocaties van Philadelphia. Er is bijvoorbeeld een dagbestedingslocatie in Stadskanaal en in Groningen.

Dagbesteding bij Philadelphia

Je kunt bij dagbesteding Drenthe allerlei leuke en leerzame activiteiten doen. Sommige activiteiten richten zich op de beleving, zoals een belevingstheater of snoezelruimte. Andere activiteiten zijn gericht op jouw creativiteit. Je kunt bijvoorbeeld schilderen, breien of allerlei andere kunstwerken maken. Ben je erg gastvrij? Dan kan je meehelpen in de horeca of gastheer of -vrouw zijn. Heb je groene vingers en ben je graag in de tuin aan de slag? Dan kan je bij dagbesteding Drenthe meehelpen in de groenvoorziening. Dit is een greep uit de activiteiten die je kunt doen. Deze sluiten we zoveel mogelijk aan op jouw individuele wensen en behoeften.

Dagbesteding van Philadelphia in Drenthe

Bij dagbesteding Drenthe stellen we jouw talenten en ontwikkeling centraal. We sluiten daar volledig op. Natuurlijk moeten we jou daarvoor wel goed kennen. We staan daarom nauw in contact en hebben regelmatig overleg met jou en jouw familie. Denk je dat dagbesteding Drenthe echt iets voor jou is? Ons cliëntbureau gaat er graag met je over in gesprek. Zij kunnen al jouw vragen beantwoorden en je nog meer informatie geven. Neem gerust contact met ze op.