Je browser is verouderd en geeft deze website niet correct weer. Download een moderne browser en ervaar het internet beter, sneller en veiliger!

W&B Borger-Odoorn

W&B Borger-Odoorn

Werk &Begeleiding Borger-Odoorn

W&B Borger-Odoorn is een dagbestedingslocatie in Borger. We bieden werkplekken aan mensen met een verstandelijke beperking, mensen met afstand tot de arbeidsmarkt en mensen met autisme. Je kunt aan de slag in een supermarkt, een kleinschalige woonvoorziening en in een multifunctionele accommodatie (MFA) gebouw.

Ontdekken en doen wat bij je past!

Wil jij ontdekken waar je goed in bent en welk werk bij jou past? Philadelphia helpt jou om jouw talenten te ontdekken. En te ontwikkelen. Samen met professionele begeleiders kijk je naar wat je nodig hebt en wat bij jou past. Stap voor stap werken we aan concrete doelen. Je leert bij ons door te doen. Zo doe je ervaring op en ontdek je welk werk het beste bij jou past. Je leert ook om initiatief te nemen en je wordt steeds zelfstandiger. Doen wat bij jou past, dat vinden wij belangrijk!

Dagbesteding

Wil jij vaardigheden leren om te kunnen werken bij verschillende werkplekken? Dan is W&B Borger-Odoorn de geschikte werkplek. Zo help je bijvoorbeeld op maandag in de supermarkt en ben je op de woensdag aan de slag bij de kleinschalige woonvoorziening. Het fijne is dat je altijd dezelfde begeleiding en dezelfde groep deelnemers om je heen hebt, maar toch telkens een andere werkplek. Op deze plekken kun je echt veel leren en jezelf blijven ontwikkelen.

Contact en aanmelden

Wil je weten wat er voor jou mogelijk is of heb je vragen? Neem dan gerust contact met ons op.

0800 - 0830

Gemeten kwaliteit

'94,1% van de cliënten geeft aan dat Philadelphia Top! of Goed helpt om hen het beste uit zichzelf te laten halen'. Lees hier hoe wij er voor zorgen dat de kwaliteit van zorg altijd voorop staat

Deel deze pagina