Je browser is verouderd en geeft deze website niet correct weer. Download een moderne browser en ervaar het internet beter, sneller en veiliger!

Borger

W&O Borger-Odoorn

Doelgroep

Ernstige meervoudige beperking, Ouderen, Verstandelijke beperking, Ouders met een verstandelijke beperking

Specialisme

Autisme, Psychische problematiek, Psychiatrische problematiek, Epilepsie, NAH, Geriatrische problematiek, Dementie, Ouders met een beperking

Locatietype

Ambulante begeleiding, Werk en dagbesteding, Leerwerk traject, TalentWerkt

Faciliteiten

Winkel, Parkeergelegenheid, Lift, Rolstoeltoegankelijk, Lunchroom, Activiteitencentrum, Restaurant

Contact opties

Hoe kunnen we u helpen?

Aanmelden voor locatie [javascript protected email address] Bellen naar Clientbureau Contact voor leveranciers

Philadelphia heeft drie Mijn Werk-locaties in Borger. In Borger bieden wij een arbeidsmatige dagbesteding aan mensen met een lichte verstandelijke beperking (LVB), verstandelijke beperking (VB) of mensen met afstand tot de arbeidsmarkt.

Werken in het Hunzehuys, Albert Heijn en De Herik
We voeren ondersteunde taken uit. Je gaat werken met begeleiding en werkt in een beschermde omgeving. Samen met professionele begeleiders kijk je naar wat jij nodig hebt en wat bij jou past. Zo kun je jouw vaardigheden oefenen en talenten ontdekken. Je krijgt de ondersteuning die je nodig hebt, zodat jij je kan ontwikkelen en groeien. Stap voor stap werken we aan concrete doelen. Je leert bij ons door te doen. Zo doe je ervaring op en ontdek je welk werk het beste bij jou past. Je leert ook om initiatief te nemen en je wordt steeds zelfstandiger. Doen wat bij jou past, dat vinden wij belangrijk! Er is voor een arbeidsmatige dagbesteding een indicatie nodig. Je ontvangt geen salaris voor het werk dat je uitvoert, maar je leert wel vaardigheden. Je kunt ook op één van de arbeidsmatige dagbestedingen aan de slag als stage vanuit het voortgezet speciaal onderwijs of praktijkonderwijs.

In Albert Heijn zijn er verschillende taken waar we ons mee bezig houden. Zoals vakkenvullen, spiegelen, halen van winkelwagens, uitvoeren van magazijnwerkzaamheden en andere taken in de winkel. Het Hunzehuys is dé ontmoetingsplek in Borger. Wij helpen de beheerder mee met alle voorkomende taken. We werken op de basisschool, assisteren in de bibliotheek, er is ruimte voor groenwerkzaamheden en we helpen mee in de keuken. In De Herik wonen mensen met dementie. We werken daar samen met de dagbestedingscoach en ondersteunen bij alle activiteiten die worden georganiseerd. Ook is er ruimte voor groenwerkzaamheden in de tuinen van De Herik. Er kunnen één op één activiteiten worden georganiseerd, er wordt geknutseld, er zijn schoonmaakwerkzaamheden en wij kunnen de zorg ondersteunen. Verder is er altijd ruimte voor nieuwe werkzaamheden en ideeën.

Wil jij vaardigheden leren om te kunnen werken bij verschillende werkplekken?
Dan is W&O Borger-Odoorn de geschikte werkplek. W&O Borger-Odoorn biedt dagbesteding op drie verschillende locaties. Zo werk je bijvoorbeeld op woensdag in de supermarkt en ben je op de vrijdag aan de slag bij de kleinschalige woonvoorziening. Het fijne is dat je altijd dezelfde begeleiding en dezelfde groep collega's om je heen hebt, maar toch telkens een andere werkplek. Op deze plekken kun je echt veel leren en jezelf blijven ontwikkelen.

Adres gegevens:

Het Hunzehuys - Molenstraat 3f 9531CH Borger
De Herik - Grote Brink 2i 9531AL Borger
Albert Heijn - Hoofdstraat 35 9531AB Borger.

Contact
Lisa Drevers
lisa.dreves@philadelphia.nl

Adres
Molenstraat 3
9531CH Borger

Dagbesteding

Wil jij vaardigheden leren om te kunnen werken bij verschillende werkplekken? Dan is W&O Borger-Odoorn de geschikte werkplek. Zo help je bijvoorbeeld op maandag in de supermarkt en ben je op de woensdag aan de slag bij de kleinschalige woonvoorziening. Het fijne is dat je altijd dezelfde begeleiding en dezelfde groep deelnemers om je heen hebt, maar toch telkens een andere werkplek. Op deze plekken kun je echt veel leren en jezelf blijven ontwikkelen.

"Wij helpen jou je talenten te ontdekken"
-

94,1%

van de cliënten geeft aan dat Philadelphia Top! of Goed helpt om hen het beste uit zichzelf te laten halen'.

Hier vind je ons