Je browser is verouderd en geeft deze website niet correct weer. Download een moderne browser en ervaar het internet beter, sneller en veiliger!

Begeleid wonen buiksloterham

Zelfstandig begeleid wonen bij Buiksloterham

Woon jij nog thuis en wil je graag zelfstandig begeleid wonen? Of wil je liever niet in een groep wonen maar ook weer niet helemaal alleen? Dan is een appartement bij Buiksloterham echt iets voor jou!Op deze Amsterdamse locatie zijn een paar zelfstandige appartementen beschikbaar. Ben jij op zoek naar een appartement waar jij je thuis zal voelen en begeleid zelfstandig kunt wonen? Neem dan contact met ons op.

Meer over begeleid wonen bij Philadelphia

Kom jij begeleid wonen in Amsterdam? Je kunt een eigen appartement krijgen bij Buiksloterham. Op deze locatie heb je contacten met andere bewoners en met coaches.

Zelfstandig begeleid wonen betekent dat onze coach je helpt en ondersteunt als dat nodig is. De coach helpt je ook om nieuwe dingen te proberen en te ontdekken wat jouw talenten zijn. Dat noemen we nou zelfstandig begeleid wonen!

Hip Buiksloterham: Begeleid wonen in het duurzame Amsterdam-Noord

Bij Buiksloterham in Amsterdam-Noord staan duurzaamheid en ‘het samen doen’ centraal. Iedere bewoner telt mee. Je bent onderdeel van de wijk. Samen houden de inwoners de omgeving groen, schoon en gezellig. Iedereen zet zijn eigen talenten in. Er wordt niet gekeken naar je beperking, maar naar wie je bent. Iedereen telt mee en kan en mag meedoen!

In één van de drie woontorens krijg jij je eigen appartement. Jouw coach komt op afspraak bij je langs. Of jullie spreken op een andere plek af. Ook kun je met DigiContact (beeld)bellen met een begeleider op afstand. Dat kan op het moment dat jij dat nodig hebt. 24 uur per dag, 7 dagen in de week.

Onderin de woontorens zijn ontmoetingsruimtes voor bewoners. Daar is van alles te doen. Je kunt andere mensen ontmoeten, of de was doen. Er is ook ruimte voor reparaties en onderhoud, naaien, het verzorgen van groen, hergebruik van je spullen en nog veel meer. Hier kan jij jouw talenten inzetten, ontdekken en verder ontwikkelen. In de ruimtes worden door en met de bewoners toffe activiteiten georganiseerd.

Jet Pluijmert (06 - 21 57 43 05) en Sabrina van den Esschert (06 - 15 51 14 95) zijn bereikbaar voor al je vragen over wonen op Buiksloterham. Stuur een appje of bel één van hen.

Om deze video te tonen moeten we cookies plaatsen. Accepteer marketing-cookies of bekijk het op www.youtube.com/watch?v=YjR8zHzKP28

Wil je komen kijken of meer informatie over begeleid wonen in Amsterdam?

Ben je ouder dan 23 jaar en heb je een indicatie VG3 tot en met VG6? Aarzel dan niet en bel ons op het nummer 0800-0830. Maak eens een afspraak om te komen kijken. Je kan ook een terugbelverzoek invullen via dit contactformulier. Tot snel in Amsterdam!