Je browser is verouderd en geeft deze website niet correct weer. Download een moderne browser en ervaar het internet beter, sneller en veiliger!

Mo genomineerd voor William Schrikker Initiatiefprijs

‘Een sympathiek en goed onderbouwd initiatief.’ Zo omschrijft de jury van de William Schrikker Initiatiefprijs Mo, hét platform voor en door cliënten. Mo is een van de drie genomineerde initiatieven. Op dinsdag 26 september wordt de winnaar bekend gemaakt.

De William Schrikker Initiatiefprijs is een stimulans voor initiatieven die kinderen en jongeren met een beperking helpen bij het meedoen in de samenleving. Of die hun ouders helpen bij de opvoeding.

Tijdens de finale op 26 september presenteren de genomineerden hun initiatief in het Stadsmuseum Harderwijk. Een onafhankelijke jury bepaalt wie er met de eerste prijs van €15.000 en de tweede prijs van €5.000 vandoor gaan. Met deze geldbedragen kunnen de winnaars hun initiatief verder uitbouwen en breed beschikbaar maken.

‘We zijn trots op Mo en heel blij dat anderen dit erkennen’, zegt Sebastiaan. Hij is presentator bij Mo.

Over Mo

Mensen met een beperking zijn voor informatie vaak afhankelijk van hun begeleiding. Dat zien we bij Philadelphia graag anders. Daarom lanceerden we eerder dit jaar Mo: een website voor en door mensen met een verstandelijke beperking. Met filmpjes, uitleg en tips. De website is niet alleen voor mensen die bij Philadelphia wonen, leren, werken of ondersteuning krijgen, maar voor iedereen. Meer weten? Ga naar mo-online.nl. Of bekijk de promovideo:

Om deze video te tonen moeten we cookies plaatsen. Accepteer marketing-cookies of bekijk het op www.youtube.com/watch?v=hzA8Xo5diG0

Deel deze pagina