Je browser is verouderd en geeft deze website niet correct weer. Download een moderne browser en ervaar het internet beter, sneller en veiliger!

Jolanda Hogenbirk nieuwe directeur Zorg&Wonen regio Noordwest

Jolanda Hogenbirk wordt per 8 mei 2023 directeur Zorg&Wonen voor Philadelphia in de regio Noordwest. Jolanda is op dit moment clustermanager/MT-lid bij Lievegoed antroposofische zorg. Zij volgt Manon Teng op, die inmiddels directeur Intensieve Zorg is binnen Philadelphia.

Jolanda heeft een brede ervaring in de zorg en bij tal van maatschappelijk betrokken organisaties. Naast integraal leidinggevende van diverse woon- en dagbestedingslocaties voor uiteenlopende doelgroepen en organisaties brengt ze expertise mee op het gebied van HR en arbeidsmarktproblematiek. Ook heeft zij ervaring met verander- en samenwerkingstrajecten en nieuw- en verbouwtrajecten.

'Met Jolanda krijgt Philadelphia in regio Noordwest een ervaren en betrokken directeur die zowel oog heeft voor wat mensen met een verstandelijke beperking nodig hebben om een gewoon, eigen leven te kunnen leiden, als aandacht heeft voor medewerkers die dit ondersteunen. Een verbinder pur sang die namens Philadelphia zal bijdragen aan een verdere samenwerking in de regio met collega zorgorganisaties en andere ketenpartners', aldus Han van Esch, lid raad van bestuur van Philadelphia.

Liefdevolle persoonsgerichte zorg

Jolanda Hogenbirk: 'Ik maak mij sterk voor inclusie en het zien van heel de mens en niet enkel de beperking. Ik sta voor liefdevolle persoonsgerichte zorg. De balans daarbij, zoals beschreven in de kernwaarden liefde, lef en meesterschap van Philadelphia, is wat mij betreft bepalend voor het waarmaken van de visie en ambitie: een zo gewoon mogelijk leven en een eigen leven. Daar ga ik voor. Ook draag ik graag bij aan een organisatiecultuur waarin medewerkers met plezier en trots werken. Met aandacht voor elkaar en de omgeving, oog voor ontwikkeling, zeggenschap, gemeenschapszin, innovatie en ondernemerschap. Om zo nu én in de toekomst met elkaar kwalitatief goede en betaalbare zorg te kunnen leveren. Ik kijk uit naar onze ontmoetingen!'

Deel deze pagina