Je browser is verouderd en geeft deze website niet correct weer. Download een moderne browser en ervaar het internet beter, sneller en veiliger!

Han van Esch neemt afscheid als lid raad van bestuur van Philadelphia

Nadat Han van Esch zich meer dan 10 jaar als bestuurder heeft ingezet voor onze organisatie gaat hij per 1 december genieten van zijn welverdiende pensioen. We gaan zijn kennis en kunde enorm missen.

Binnen de raad van bestuur was Han verantwoordelijk voor alles op het gebied van zorg en kwaliteit. Landelijk heeft hij zich onder meer sterk gemaakt voor een vernieuwd kwaliteitskader gehandicaptenzorg, de ontwikkeling van het cliëntervaringsinstrument ‘Dit vind ik ervan!’ en de beschikbaarheid van medisch generalistische zorg voor mensen met een beperking. Daarnaast was hij betrokken bij het toekomstbestendig houden van zorg en dienstverlening met inzet van innovaties, zoals DigiContact en community living.

Jan Fidder, voorzitter raad van toezicht: 'Met zijn ervaring in de gehandicaptenzorg heeft Han continu de balans bewaakt tussen de belangen van cliënten, verwanten, medewerkers en de organisatie. We zijn hem daar zeer dankbaar voor.'

Inmiddels is de procedure voor de opvolging van Han in gang gezet.

Deel deze pagina