Je browser is verouderd en geeft deze website niet correct weer. Download een moderne browser en ervaar het internet beter, sneller en veiliger!

DigiContact verkozen tot Digitale Zorgorganisatie 2023

Tijdens de uitverkochte 12e editie van het Mobile Healthcare event werd DigiContact uitgeroepen tot Digitale Zorgorganisatie 2023. Lisa van Duijn, manager DigiContact, nam de award in ontvangst. ‘We zijn ontzettend trots en vereerd dat we de prijs hebben gewonnen.’

DigiContact biedt ondersteuning op afstand. Zorgvragers kunnen tijdens een geplande afspraak of wanneer zij dat nodig hebben via tablet of telefoon contact zoeken met een begeleider. Deze begeleiders zijn ook 24/7 beschikbaar voor zorgprofessionals. Net als de verpleegkundige dienst, die meedenkt bij medische vragen. DigiContact wordt ingezet in de gehandicaptenzorg, maar ook in de ggz, jeugdzorg en de ouderenzorg.

‘Toen we in 2014 begonnen met DigiContact, konden we alleen maar dromen van waar we nu in 2023 staan’, vertelt Lisa. ‘DigiContact telt nu 55 samenwerkingsverbanden en ondersteunt 5600 zorgvragers. Dit succes zou niet mogelijk zijn geweest zonder onze gewaardeerde begeleiders en verpleegkundigen die op afstand, 24/7 en 365 dagen per jaar, voor hen klaarstaan. Onze dank gaat ook uit naar Philadelphia voor het onvoorwaardelijke geloof in en de steun aan DigiContact.’

Naast DigiContact waren ook Soapoli-online, Sensire en Helpdesk Digitale Zorg genomineerd voor Digitale Zorgorganisatie 2023.

Meer weten over DigiContact?

Deel deze pagina