Je browser is verouderd en geeft deze website niet correct weer. Download een moderne browser en ervaar het internet beter, sneller en veiliger!

Bas van Hoorn nieuwe directeur Finance & Control bij Philadelphia Zorg 

Bas van Hoorn wordt de nieuwe directeur Finance & Control bij Philadelphia. Bas werkte de laatste jaren als directeur Governance, Risk & Compliance bij zorgverzekeraar CZ en kent de zorgsector goed.

'Philadelphia heeft een belangrijk maatschappelijk doel: een zo gewoon mogelijk leven voor de cliënten. Ik zet me hier graag voor in door samen met al die betrokken medewerkers de (langdurige) zorg verder te verbeteren.'

Bestuurder Franka Morssink is blij met de komst van Bas: 'De gehandicaptenzorg staat voor een transformatieopgave. En dat biedt ook kansen voor een innovatieve organisatie als de onze. Bas neemt veel expertise mee, herkent de kansen en zal de ingezette transformatie op een inspirerende en professionele manier verder brengen.'

Bas is ervan overtuigd dat verandering van de zorg (meer technologie, meer community living) nodig is om deze toegankelijk en betaalbaar te houden. “Philadelphia is daarin voorloper en zet bij die vernieuwingen de cliënt en medewerker centraal. Ik zie ernaar uit om samen met het team en de andere collega’s hier vorm aan te geven.”

Deel deze pagina