Je browser is verouderd en geeft deze website niet correct weer. Download een moderne browser en ervaar het internet beter, sneller en veiliger!

Begeleid wonen Rijssen

Begeleid wonen in Rijssen? Dat kan op één van de woonlocaties van Philadelphia. Onze begeleiders staan voor je klaar, zodat jij je hier snel thuis voelt!

Contact

Begeleid wonen Rijssen

Wil jij graag op jezelf wonen? Maar heb je hier soms wat hulp bij nodig? Philadelphia heeft verschillende locaties voor begeleid wonen in Rijssen en omgeving. Je woont dan zo zelfstandig mogelijk, maar wel met professionele begeleiding en andere bewoners in de buurt.

Op onze locaties voor begeleid wonen in Rijssen of omgeving krijg je als bewoner een eigen studio of appartement. Ook kun je terecht in de gemeenschappelijke huiskamer of op het steunpunt van jouw woonlocatie. Hier ontmoet je je medebewoners. Bijvoorbeeld om de dag door te spreken. Of om samen te eten of een spelletje te doen. Dit is natuurlijk niet verplicht. Je zoekt je medebewoners alleen op als jij dat wilt.

Begeleid wonen bij jou in de buurt

Bij Philadelphia vinden we het belangrijk dat jij zo veel mogelijk zelf kunt doen. Heb je hulp nodig bij bepaalde activiteiten? Zoals bij je persoonlijke verzorging of bij het boodschappen doen? Dan staan onze professionele begeleiders voor je klaar. Zij zijn er ook om je te ondersteunen als je iets nieuws wilt proberen. Misschien wil je wel gaan sporten in de buurt. Of op zoek naar een passende werk-leerplek of een leuke locatie voor dagbesteding.

Een fijne woonomgeving

Veel van onze woonlocaties staan in een woonwijk. Daar is vaak genoeg te doen. Zo liggen onze locaties voor begeleid wonen in Rijssen en omgeving allemaal bij een kerk, supermarkt en/of andere winkels in de buurt. Wil je meer weten over onze locaties voor begeleid wonen? Neem dan een kijkje in de locatiegids op onze website. Hier vind je meer informatie, foto’s en adressen.

Meer weten over wonen bij Philadelphia?Wil je wonen op één van onze locaties voor begeleid wonen in Rijssen of omgeving? Dan heb je een indicatie nodig vanuit de Wet langdurige zorg. Heb je een vraag over deze indicatie? Of wil je meer weten over wonen bij Philadelphia in het algemeen? Neem dan contact op met ons cliëntbureau. Dit kan door op werkdagen gratis te bellen naar 0800 – 0830. Op de website hebben we ook een speciale pagina over begeleid wonen bij Philadelphia. Ook hier vind je meer informatie.