Je browser is verouderd en geeft deze website niet correct weer. Download een moderne browser en ervaar het internet beter, sneller en veiliger!

Begeleid wonen Limburg

Begeleid wonen in Limburg doe je bij Philadelphia. Onze zorgprofessionals zijn er voor jou. Meer weten? Lees snel verder!

Meer informatie

Begeleid wonen in Limburg

Ben je op zoek naar een locatie om begeleid te wonen in Limburg? Misschien is Philadelphia wel wat voor jou. Als je begeleid komt wonen bij Philadelphia in Limburg, ondersteunen onze zorgprofessionals jou als dat nodig is. Ze helpen jou om een fijn thuis te maken waar jij je prettig voelt.

Bij Philadelphia in Limburg heb je je eigen appartement of kamer. Deze ruimte is helemaal van jou en kun je inrichten zoals jij dat wilt. Heb je zin in gezelligheid? Dan kun je altijd terecht in de gemeenschappelijke woonkamer. Hier kun je je medebewoners ontmoeten en een praatje maken. Je kunt ook samen koken, eten, een film kijken of een spelletje doen. Wat je doet, bepaal jij.

Begeleid wonen bij jou in de buurt

We hebben in Limburg verschillende locaties van Philadelphia. Er zijn locaties in grotere steden zoals Maastricht of Heerlen. Maar er zijn ook locaties in kleinere dorpen. Bij elke locatie van Philadelphia heb je van alles in buurt om te ontdekken. Houd je van sporten of vind je het leuk om muziek te maken? Er zijn altijd wel verenigingen in de buurt waar je terecht kunt. En als je nog niet precies weet wat je leuk vindt, staan je begeleiders altijd voor je klaar om samen te kijken wat jij leuk vindt.

Beschermd wonen in Limburg

Wist je dat je ook beschermd kunt wonen in Limburg? Dit is een goede woonvorm als je meer begeleiding nodig hebt in je dagelijks leven. Bijvoorbeeld omdat je het lastig vindt om voor jezelf te zorgen. De zorgprofessionals van Philadelphia helpen je om structuur en regelmaat in je leven te brengen. Zo kun je steeds zelfstandiger leven.

Woonbegeleiding Limburg

Denk je dat één van deze vormen van woonbegeleiding in Limburg wat voor jou is, maar weet je niet of je in aanmerking komt? Kijk dan eens op de pagina over begeleid wonen en de pagina over beschermd wonen. Voor vragen kun je natuurlijk ook altijd contact opnemen met Philadelphia.