Begeleid wonen Leidschendam

Wil jij graag begeleid wonen in Leidschendam? Zo veel mogelijk zelfstandig je eigen leven leiden. Maar wel met begeleiding als dat nodig is. Dat kan bij een locatie van Philadelphia in Leidschendam. 

 

Bij Philadelphia woon je in je eigen appartement. Als je zin hebt in een praatje of wat gezelligheid kun je terecht in een gezamenlijke huiskamer. Even een spelletje doen met een van de andere bewoners bijvoorbeeld. Natuurlijk kun je ook gewoon in je eigen appartement blijven. De begeleiding kookt en daar kun je bij helpen als je dat wilt. Bij Philadelphia vinden we het belangrijk dat jij je thuis voelt.

Zelfstandig, met ondersteuning als het nodig is

Als je op een locatie in Leidschendam komt wonen, dan ondersteunen wij je bij het zo zelfstandig mogelijk leven. Je kijkt samen met de begeleider hoe jij kunt leven zoals jij wilt. Samen ontdekken we jouw mogelijkheden. We kijken naar wat jij kunt. Misschien heb je een hobby. Of ga je naar dagbesteding. Het kan allemaal als je begeleid woont. 

 

Welke woonlocatie past bij jou?

Als je bij ons wilt komen wonen, heb je een indicatie nodig vanuit de Wet langdurige zorg. Wat je precies van ons kunt verwachten en hoe de financiën zijn geregeld lees je op de pagina Wonen bij Philadelphia.


In Leidschendam hebben we verschillende locaties. Voor mensen met een lichte verstandelijke beperking en een verstandelijke beperking. Maar ook als je een auditieve beperking hebt, kun je in Leidschendam bij ons terecht. Er zijn allerlei voorzieningen in de buurt. Een winkelcentrum bijvoorbeeld. En een park. Heerlijk als het mooi weer is! 

 

Fijn wonen in Leidschendam 

Leidschendam is onderdeel van de gemeente Leidschendam-Voorburg. Houd je van natuur? Of ben je een echte vogelfan? Dan zit je helemaal goed in deze mooie plaats met veel water. Er is zelfs een tropische dierentuin met honderden vlinders, vogels, vissen, schildpadden, reptielen en andere bijzondere insecten. En wist je dat het grootste winkelcentrum van Nederland hier staat? Dus als je van shoppen houdt, ga je zeker winkelen bij Westfield Mall of the Netherlands.

 

Meer weten over begeleid wonen?
Zou je wel bij ons willen komen wonen, maar heb je nog vragen? Neem dan gerust contact op met ons cliëntbureau. Wij beantwoorden al jouw vragen over begeleid wonen of beschermd wonen. Heb je andere vragen? Stel ze gerust.