Je browser is verouderd en geeft deze website niet correct weer. Download een moderne browser en ervaar het internet beter, sneller en veiliger!

Begeleid wonen Katwijk

Wil je een eigen appartement, dicht bij het strand? Kies dan voor een woonlocatie van Philadelphia in Katwijk. Daar woon je zelfstandig met ondersteuning.

Neem contact op

Begeleid wonen in Katwijk

Is jouw wens een eigen appartement dicht bij het strand? Maar vind je helemaal zelfstandig wonen toch een beetje te spannend? Dan is wonen bij Philadelphia in Katwijk echt iets voor jou! Je woont op jezelf, maar krijgt ook begeleiding. Begeleid wonen noemen we dat.

Bij begeleid zelfstandig wonen heb je een eigen appartement. Alle appartementen hebben een eigen woonkamer, badkamer en slaapkamer. En een balkon, zodat je lekker buiten kunt zitten. Het is jouw plek die je mag inrichten zoals jij wilt. Overdag ga je naar werk of dagbesteding. Als je thuiskomt, kun je in de gemeenschappelijke woonkamer een spelletje doen met een van de andere bewoners of even kletsen met een begeleider.

Zelfstandigheid vergroten

Bij Philadelphia ondersteunen we je bij het ontdekken van je talenten. Daar is onze begeleiding op gericht. Je talenten ontdek je bijvoorbeeld door naar werk of dagbesteding te gaan. Of door dingen uit te proberen. Door dingen te doen die soms best spannend zijn.

Bij begeleid wonen kijken we ook naar wat je lastig vindt. Zoals het huishouden of je administratie. De begeleiding helpt je daar dan bij. Samen met je persoonlijk begeleider ontdek je wat jouw wensen zijn en welke vaardigheden je wilt leren. Misschien wil je leren hoe je zelfstandiger keuzes maakt. Of hoe je boodschappen doet in de supermarkt. Wat je ook wilt, wij helpen je te groeien en je zelfstandigheid te vergroten. Op deze pagina lees je wat je van onze begeleiding mag verwachten.

Wonen bij het strand

Katwijk ligt in de provincie Zuid-Holland. Lekker dicht bij de zee en het strand. Heerlijk als je van strandwandelingen houdt. En in de zomer neem je natuurlijk lekker een duik in de zee om af te koelen.

Als je bij Philadelphia in Katwijk wilt wonen heb je een indicatie nodig. Op de woonlocatie woon je samen met andere (jong) volwassenen. Iedere bewoner heeft een verstandelijke beperking of een lichte verstandelijke beperking.

Vragen over wonen in Katwijk?

Wil je graag bij Philadelphia in Katwijk komen wonen? Misschien heb je nog vragen over zelfstandig wonen. Want verhuizen is niet niks. Daar moet je goed over nadenken. Stel al je vragen aan het cliëntbureau van Philadelphia. Op onze contactpagina zie je hoe je ons kunt bereiken. We helpen je graag verder!