Je browser is verouderd en geeft deze website niet correct weer. Download een moderne browser en ervaar het internet beter, sneller en veiliger!

Begeleid wonen Kampen

Op zoek naar een plek om begeleid te wonen in Kampen? Je bent welkom bij Philadelphia! Onze begeleiders ondersteunen je. Meer weten? Lees snel verder

Meer informatie

Begeleid wonen in Kampen

Wil je graag begeleid wonen in Kampen? Misschien is een woonlocatie van Philadelphia in Kampen iets voor jou! Als je begeleid gaat wonen in Kampen, staan er professionele begeleiders voor je klaar. Ze helpen je in je dagelijks leven en zorgen dat je je direct thuis voelt.

Als je bij Philadelphia komt wonen, heb je een eigen appartement of kamer. Ook is er een gezamenlijke huiskamer. Hier kun je bijvoorbeeld samen koken en eten, spelletjes doen of gewoon een praatje maken met je medebewoners. Ook kun je meedoen aan activiteiten waar we het samen gezellig hebben. Ben je liever in je eigen kamer of appartement? Dat is natuurlijk ook helemaal goed. Je bepaalt zelf wat je met anderen doet en wat je alleen wilt doen.

Begeleid wonen bij jou in de buurt

In Kampen zijn meerdere locaties voor begeleid wonen van Philadelphia. Allemaal dicht bij het historische centrum. Activiteiten in Kampen zijn daardoor altijd in de buurt, zoals muziekles of sporttraining. Je kunt samen of alleen op onderzoek uit in Kampen en de omgeving. Hierdoor ontdek je wat je talenten zijn en wat je leuk vindt. Je begeleiders staan altijd voor je klaar om je hierbij te helpen.

Beschermd wonen in Kampen

Je kunt ook beschermd wonen in Kampen. Dit is bijvoorbeeld handig als je het moeilijk vindt om voor jezelf te zorgen. De zorgprofessionals van Philadelphia helpen jou om structuur en regelmaat in jouw leven te brengen. Hierdoor kun je steeds zelfstandiger leven. Deze woonvorm is vooral geschikt voor mensen met autisme, psychische problemen en mensen met een verslaving.

Woonbegeleiding in Kampen

Lijkt één van deze vormen van woonbegeleiding in Kampen jou wel wat, maar weet je niet zeker wat bij jou past? Kijk dan op deze pagina over wonen bij Philadelphia. Daar lees je alles over de woonvormen die we hebben. Je kunt natuurlijk ook even bellen of mailen met Philadelphia. We beantwoorden jouw vragen over begeleid wonen in Kampen of over andere zorgvormen graag!