Je browser is verouderd en geeft deze website niet correct weer. Download een moderne browser en ervaar het internet beter, sneller en veiliger!

Begeleid wonen Julianadorp

Droom jij van zelfstandig wonen? Maar wil je daar wel wat hulp bij? Dat kan op een woonlocatie van Philadelphia in Julianadorp. Lees snel verder.

Neem contact op

Begeleid wonen in Julianadorp

Ben je op zoek naar begeleid wonen in Julianadorp? Droom jij van wonen op je eigen plek? Dat kan met ondersteuning van Philadelphia. Bij Philadelphia geven we je de ruimte om je eigen leven te leiden.

Je huis is jouw plek. Daar wil je je fijn voelen. Dat snappen we bij Philadelphia. Daarom ben je heel zelfstandig en neem je zelf beslissingen. Maar er staat natuurlijk altijd begeleiding voor je klaar als je ergens niet uitkomt. Vraag dus gerust om hulp. Bijvoorbeeld met boodschappen doen of het huishouden. Samen met je begeleider kijk je naar jouw mogelijkheden en wat je nog wilt ontwikkelen. Wat zijn je behoeften en wat wil je graag? Daar heb je het met de begeleiding over.

Zelfstandig wonen met begeleiding op maat

In Julianadorp heeft Philadelphia een woonlocatie met appartementen voor mensen met een verstandelijke beperking. Past dat bij jou??

Overdag ga je naar dagbesteding of je werk. 's Avonds kun je ervoor kiezen om in de gezamenlijke huiskamer tv te kijken of gezellig te kletsen met een van de andere bewoners. Misschien knutsel je liever en ben je bezig met je hobby. Alles kan. Lijkt dat je wel wat, zelfstandig wonen bij Philadelphia in Julianadorp? Voor begeleid wonen heb je een indicatie nodig.

Begeleid wonen bij jou in de buurt

Julianadorp ligt in Noord-Holland, vlakbij Den Helder. Leuk weetje: Julianadorp is naar een prinses genoemd! Als je van een strandwandeling houdt, zit je hier helemaal goed, want deze plaats ligt dichtbij zee. Je woont in een woonwijk met openbaar vervoer in de buurt. We hebben trouwens ook dagbesteding in Julianadorp. Kijk maar eens bij onze locatie voor dagbesteding Pluk de Dag. Wonen en werken in dezelfde plaats, dat is lekker makkelijk.

Heb je interesse in begeleid wonen in Julianadorp en wil je graag begeleiding van Philadelphia? We kunnen ons voorstellen dat je nog vragen hebt. Want waar je woont, is belangrijk! Of misschien heb je nog ergens hulp bij nodig. Neem contact met ons op. Je kunt ons cliëntbureau gratis bellen op 0800 - 0830. Er staat altijd iemand voor je klaar die je vragen beantwoordt.