Je browser is verouderd en geeft deze website niet correct weer. Download een moderne browser en ervaar het internet beter, sneller en veiliger!

Begeleid wonen IJmuiden

Zelfstandig wonen, maar wel met de juiste begeleiding. Dat is begeleid wonen bij Philadelphia! Lees meer over onze locaties voor begeleid wonen in IJmuiden.

Neem contact op

Begeleid wonen in IJmuiden

Heb jij een (lichte) verstandelijke beperking en wil je graag begeleid wonen in IJmuiden? Dan zijn de woonlocaties van Philadelphia iets voor jou! Onze professionele begeleiding staat voor je klaar om te zorgen dat jij de ondersteuning krijgt die je nodig hebt.

Op onze locaties voor begeleid wonen in IJmuiden wonen mensen met een (lichte) verstandelijke beperking. Iedereen heeft zijn eigen kamer of appartement. Daarnaast hebben onze woonlocaties een gemeenschappelijke ruimte of ontmoetingsplek. Hier kun je terecht voor een kop koffie of als je het gezellig vindt om samen te eten. Ook worden er op sommige locaties gezamenlijke activiteiten georganiseerd. Zo kun je andere mensen ontmoeten en je sociale contacten uitbreiden.

Zelfstandig wonen met begeleiding

Philadelphia vinden we het belangrijk dat jij de kans krijgt om zo zelfstandig mogelijk te wonen. Heb je ergens hulp bij nodig? Dan staat de begeleiding van jouw woonlocatie voor je klaar. Zo kun je hulp krijgen bij dagelijkse activiteiten als boodschappen doen en het schoonhouden van je kamer of appartement. Maar ook als je jezelf wilt ontwikkelen of iets nieuws wilt proberen zijn de begeleiders er om je te ondersteunen.

Welke locatie voor begeleid wonen in IJmuiden past bij jou?

Vind je het fijn om in de buurt van een winkelcentrum te wonen? Of woon je liever in de duinen, vlakbij zee? In de locatiegids op onze website kun je zien waar onze locaties voor begeleid wonen in IJmuiden zich bevinden. Ook vind je hier foto's van de locaties en kun je meer lezen over de woonlocaties zelf, de bewoners en de begeleiding.

Wonen in gemeente Velsen

Hoef jij niet per se in IJmuiden te wonen? Kijk dan ook eens naar onze locaties voor begeleid wonen in de rest van de gemeente Velsen. Zo hebben we ook een woonlocatie voor mensen met een verstandelijke beperking in Velserbroek.

Vragen over begeleid wonen in IJmuiden?

Wil je meer weten over begeleid wonen in IJmuiden bij Philadelphia? Of heb je een vraag over de indicatie die je hiervoor nodig hebt? Neem dan contact op met ons cliëntbureau. Je kunt ook een kijkje nemen op de pagina over begeleid wonen op onze website.