Je browser is verouderd en geeft deze website niet correct weer. Download een moderne browser en ervaar het internet beter, sneller en veiliger!

Begeleid wonen Houten

Wil jij begeleid wonen in Houten? Je bent van harte welkom op een woonlocatie van Philadelphia. Lees snel verder als je meer wilt weten.

Neem contact op

Begeleid wonen in Houten

Wil jij graag zelfstandig gaan wonen in Houten? Dat kan met ondersteuning van Philadelphia. Begeleid wonen noemen we dat. Je leeft je eigen leven en als je begeleiding nodig hebt, dan doe je een beroep op een professional van Philadelphia. Er staat altijd een begeleider voor je klaar.

Bij Philadelphia leef je op jouw manier. Je maakt je eigen keuzes en kijkt samen met de begeleiding wat jij nodig hebt. Je woont in je eigen appartement. Met een eigen badkamer, een slaapkamer en een keuken. Je runt je eigen huishouden, maar kunt ook samen met de andere bewoners van de woonlocatie eten of een spelletje doen in de gezamenlijke ruimte.

Zelfstandig wonen met begeleiding op maat

Word je blij van de zelfstandigheid die bij begeleid wonen hoort? En krijg je graag begeleiding van Philadelphia? Wat je nodig hebt, is een indicatie vanuit de Wet langdurige zorg. Met een licht verstandelijke beperking of een verstandelijke beperking ben je van harte welkom. Op de pagina Wonen bij Philadelphia vind je meer informatie over wat we voor je kunnen betekenen. Onze begeleiding is erop gericht dat jij je weg vindt in de samenleving. Bijvoorbeeld door te ontdekken welk werk of dagbesteding bij je past. Of wat je nog wilt leren. Samen kijken we naar wat jij nodig hebt.

Dichtbij Utrecht wonen

Het leuke aan begeleid wonen in de gemeente Houten is dat je dichtbij Utrecht zit. In deze gezellige stad is van alles te doen. In de wijk waar je woont, is het openbaar vervoer dichtbij. Je bent dus zo in hartje Utrecht. Lekker shoppen of op een terrasje zitten aan de gracht. En heb je de Domtoren weleens beklommen? Dat is ook leuk om te doen. Maar ook in Houten zelf zit je dichtbij winkels. Handig als je even een boodschapje wilt doen. Op de fiets ben je zó in het oude dorp. Wist je dat dit oude dorp al bestond in de middeleeuwen?

Contact met het clientbureau

Enthousiast geworden? Dat horen we graag! Maar misschien heb je nog vragen over begeleid wonen in Houten of over hoe we je begeleiden. Dat snappen we. De plek waar je woont is superbelangrijk. Neem contact met ons cliëntbureau op, zij helpen je graag verder.