Je browser is verouderd en geeft deze website niet correct weer. Download een moderne browser en ervaar het internet beter, sneller en veiliger!

Begeleid wonen Hoogeveen

Begeleid wonen in Hoogeveen doe je bij Philadelphia. Onze zorgprofessionals staan jou bij. Meer weten? Lees verder!

Meer informatie

Begeleid wonen in Hoogeveen

Ben je op zoek naar een locatie voor begeleid wonen in Hoogeveen? Misschien is Philadelphia wel wat voor jou. Als je begeleid komt wonen bij Philadelphia in Hoogeveen, ondersteunen professionele begeleiders jou als dat nodig is. Ze zorgen dat je een fijn thuis hebt waar jij je prettig voelt.

Bij Philadelphia in Hoogeveen willen we graag dat je je thuis voelt. Je hebt je eigen appartement of kamer. Deze ruimte is helemaal van jou en kun je inrichten zoals jij dat wilt. Er is ook een gemeenschappelijke woonkamer waar je de andere bewoners ontmoet. Je kunt bijvoorbeeld samen koken, eten, een spelletje doen of een film kijken.

Begeleid wonen bij jou in de buurt

We hebben in Hoogeveen verschillende locaties van Philadelphia. Bij een locatie van Philadelphia heb je van alles in buurt om te ontdekken. Vind je sporten leuk of houd je van muziek? Er zijn genoeg verenigingen in de buurt waar je terecht kunt. Ook als je nog niet precies weet wat je leuk vindt, kun je op onderzoek uitgaan in de omgeving. Je begeleiders staan altijd voor je klaar om je hierbij te helpen.

Beschermd wonen in Hoogeveen

Wist je dat je ook beschermd kunt wonen in Hoogeveen? Dit is een woonvorm voor mensen die meer begeleiding nodig hebben in hun dagelijks leven. Bijvoorbeeld omdat ze het moeilijk vinden om voor zichzelf te zorgen. De begeleiders van Philadelphia zorgen voor structuur en regelmaat. En helpen je zo om steeds zelfstandiger te worden.

Woonbegeleiding Hoogeveen

Lijkt één van deze vormen van woonbegeleiding in Hoogeveen jou wel wat, maar weet je niet of je in aanmerking komt? Kijk eens op de pagina over begeleid wonen en de pagina over beschermd wonen. Als je vragen hebt, mag je natuurlijk altijd contact opnemen met Philadelphia.