Je browser is verouderd en geeft deze website niet correct weer. Download een moderne browser en ervaar het internet beter, sneller en veiliger!

Begeleid wonen Hilversum

Op zoek naar een plek om begeleid te wonen in Hilversum? Dat kan bij Philadelphia. Meer weten? Lees snel verder!

Neem contact op

Begeleid wonen Hilversum

Ben je op zoek naar een locatie waar je begeleid kunt wonen in Hilversum? Je bent welkom bij Philadelphia. Als je begeleid gaat wonen bij Philadelphia in Hilversum, zijn er zorgprofessionals die je ondersteunen. Ze helpen je en zorgen dat je je direct prettig en thuis voelt.

Als je bij Philadelphia in Hilversum komt wonen, heb je je eigen appartement of kamer. Die richt je zelf in, op een manier die bij jou past. Zo heb je een plek voor jezelf waar je je op je gemakt voelt. Je hebt ook een gezamenlijke huiskamer, waar de begeleiders activiteiten organiseren. En je kunt zelf ook iets organiseren. Bijvoorbeeld een spelletjesavond of een filmavond. Je kunt in de huiskamer ook samen koken of eten of gewoon gezellig kletsen met je medebewoners.

Begeleid wonen bij jou in de buurt

Om begeleid wonen in Hilversum zo fijn mogelijk te maken heeft Philadelphia vooral woonlocaties in het centrum. Er zijn winkels op loopafstand en het treinstation is ook in de buurt. Er is dan van alles dichtbij om te ontdekken. Vind je sporten leuk of speel je een muziekinstrument? Er is altijd wel een vereniging of club waar je terecht kunt. Ook als je nog niet precies weet wat je leuk vindt, kun je op onderzoek uit in Hilversum. De begeleiders helpen je hier graag bij!

Beschermd wonen in Hilversum

Wist je dat je niet alleen begeleid, maar ook beschermd kunt wonen in Hilversum? Als je bijvoorbeeld niet goed voor jezelf kunt zorgen, past beschermd wonen misschien bij jou. Er is dan dag en nacht begeleiding beschikbaar. De begeleiders zorgen voor structuur en regelmaat zodat je steeds zelfstandiger kunt leven.

Woonbegeleiding Hilversum

Denk je dat begeleid wonen misschien iets voor jou is? Op deze speciale pagina over begeleid wonen vind je meer informatie. Op de pagina over beschermd wonen kun je meer lezen over beschermd wonen. Je kunt ook altijd contact opnemen met Philadelphia voor meer informatie.