Je browser is verouderd en geeft deze website niet correct weer. Download een moderne browser en ervaar het internet beter, sneller en veiliger!

Begeleid wonen Heerlen

Wil je graag begeleid wonen in Heerlen? Philadelphia heeft er meerdere locaties. Nieuwsgierig? Lees verder!

Neem contact op

Begeleid wonen in Heerlen

Wil je graag begeleid wonen in Heerlen? Philadelphia heeft locaties voor begeleid wonen in Heerlen en in de omgeving van Heerlen. Bijvoorbeeld in Hoensbroek. Professionele begeleiders staan voor je klaar en helpen jou een fijn en prettig thuis te creëren.

Als je bij Philadelphia in Heerlen woont, heb je een eigen kamer of appartement. Wil je graag met anderen koken, eten of een film kijken? Dat kun je met je medebewoners doen in de gezamenlijke woonkamer. Hier zijn ook allerlei activiteiten met bewoners en begeleiders. Ben je liever alleen? Dan kun je altijd terecht in je eigen kamer of appartement. Het is aan jou.

Begeleid wonen bij jou in de buurt

Er zijn verschillende locaties van Philadelphia in Heerlen en Hoensbroek. Je kunt vanuit de locatie zelfstandig of samen dingen ondernemen. Zoals boodschappen doen, sporten en muziek maken. Ook kun je in de omgeving makkelijk de natuur in. Als je iets onderneemt, ontdek je wat je leuk vindt om te doen of wat je nog wilt leren.

Beschermd wonen Heerlen

Beschermd wonen in Heerlen doe je in een rustige en veilige omgeving. Beschermd wonen is iets anders dan begeleid wonen. Als je beschermd woont, is er altijd een begeleider die je kan helpen. 24 uur per dag. Vooral als je het lastig vindt om goed voor jezelf te zorgen is begeleid wonen geschikt. We kunnen ook samen met jou zoeken naar werk of dagbesteding. Zodat je jouw talenten kan ontdekken en benutten.

Woonbegeleiding Heerlen

hebben een speciale pagina over de woonvormen. Als je er niet uitkomt, kun je natuurlijk contact met ons opnemen. Kijk hiervoor op de contactpagina.