Je browser is verouderd en geeft deze website niet correct weer. Download een moderne browser en ervaar het internet beter, sneller en veiliger!

Begeleid wonen Haarlem

Begeleid wonen in Haarlem? Dat kan bij Philadelphia. Onze begeleiders ondersteunen je graag. Nieuwsgierig? Lees hier meer!

Neem contact op

Begeleid wonen in Haarlem

Zou je begeleid willen wonen in Haarlem? Dat kan bij een van de locaties van Philadelphia in Haarlem, of in de nabije omgeving. Bij de locaties in Haarlem hebben we professionele begeleiders die jou ondersteunen. Zij zorgen ervoor dat je een fijn thuis hebt waar jij je prettig voelt.

Als je bij Philadelphia komt wonen doen we er alles aan om te zorgen dat jij je thuis voelt. In je eigen appartement of kamer, en met de andere bewoners in de gedeelde huiskamer. Er zijn allerlei activiteiten die je samen met anderen kunt doen. Maar misschien vind je het ook fijn om alleen te zijn. Daar is ook altijd ruimte voor. Wat je doet, bepaal je zelf.

Begeleid wonen bij jou in de buurt

Wij hebben verschillende locaties in Haarlem. Ook in de directe omgeving kun je begeleid wonen, bijvoorbeeld in Heemstede. Er zijn verschillende voorzieningen in de buurt. Zo kun je samen winkelen, sporten of muziekles nemen. Je kunt ook naar de duinen en het strand. Ontdek wat je leuk vindt om te doen of waar je nog beter in wilt worden. Je begeleiders helpen je hier graag bij!

Beschermd wonen in Haarlem

Beschermd wonen in Haarlem is net iets anders dan begeleid wonen. Als je beschermd woont, is er altijd een begeleider in de buurt. Dag en nacht. Zodat er op elk moment hulp voor je klaarstaat. We kijken samen wat jij nodig hebt. We kunnen je bijvoorbeeld helpen om werk of dagbesteding te vinden. Zodat jij kan doen wat je leuk vindt en waar je goed in bent.

Woonbegeleiding Haarlem

Ben je benieuwd wat er allemaal mogelijk is als je bij Philadelphia in Haarlem komt wonen? Ga dan naar de speciale pagina over wonen. Je mag ook altijd bellen of mailen. Op de contactpagina zie je hoe je dat kunt doen.