Je browser is verouderd en geeft deze website niet correct weer. Download een moderne browser en ervaar het internet beter, sneller en veiliger!

Begeleid wonen Gorinchem

Op zoek naar een plek om begeleid te wonen in Gorinchem? Dat kan bij Philadelphia. We zijn er voor jou. Meer weten? Lees snel verder!

Contact opnemen

Begeleid wonen in Gorinchem

Ben je op zoek naar een plek waar je begeleid kunt wonen in Gorinchem? Je bent welkom bij Philadelphia. Als je begeleid komt wonen bij Philadelphia in Gorinchem, dan zijn er professionele begeleiders die je ondersteunen waar het nodig is. Ze helpen je en zorgen dat je je snel thuis voelt.

Bij Philadelphia in Gorinchem heb je je eigen appartement of kamer. Die richt je zelf in op een manier die bij jou past. Zo voel je je thuis en op je gemak. De begeleiders organiseren activiteiten in de gezamenlijke huiskamer, maar zelf kun je natuurlijk ook iets organiseren. Een spelletjesavond of een filmavond of iets anders gezelligs. Je kunt in de huiskamer ook samen koken of eten of gewoon een praatje maken met je medebewoners. Als jij liever op je eigen kamer of appartement bent, mag dat natuurlijk ook.

Begeleid wonen

Om begeleid wonen in Gorinchem aantrekkelijk te maken heeft Philadelphia woonlocaties in het centrum. Er is een winkelcentrum op loopafstand en de bushalte is ook in de buurt. Je hebt dan van alles in buurt om te ontdekken. Vind je sporten juist leuk of maak je graag muziek? Er is altijd wel een vereniging in de buurt waar je terecht kunt. Ook als je nog niet precies weet waar je talenten liggen, kun je op onderzoek uitgaan bij jou in de buurt. Natuurlijk ondersteunen de begeleiders je hier graag bij.

Beschermd wonen in Gorinchem

Wist je dat je naast begeleid wonen, ook beschermd kunt wonen in Gorinchem? Als je bijvoorbeeld niet goed voor jezelf kunt zorgen, is er dan dag en nacht begeleiding beschikbaar. De professionele begeleiders zorgen voor structuur en regelmaat zodat je zelf steeds zelfstandiger kunt leven.

Woonbegeleiding in Gorinchem

misschien iets voor je is? Op deze speciale pagina over begeleid wonen vind je meer informatie. Op de pagina over beschermd wonen kun je meer lezen over deze woonvorm. Je kunt altijd contact opnemen met Philadelphia voor meer informatie.