Je browser is verouderd en geeft deze website niet correct weer. Download een moderne browser en ervaar het internet beter, sneller en veiliger!

Begeleid wonen Emmeloord

Wil je begeleid wonen in Emmeloord? Philadelphia heeft er verschillende locaties. Nieuwsgierig? Lees snel verder!

Neem contact op

Begeleid wonen in Emmeloord

Wil je graag begeleid wonen in Emmeloord? Philadelphia heeft locaties voor begeleid wonen in Emmeloord. Professionele begeleiders staan voor je klaar en zorgen ervoor dat je een fijn en prettig thuis hebt.

Als je bij Philadelphia in Emmeloord woont, heb je een eigen appartement of kamer. In de gezamenlijke huiskamer kun je je medebewoners ontmoeten. We doen ons best om je je thuis te laten voelen. Maar je bepaalt natuurlijk zelf wat je doet. Wil je graag met anderen optrekken, koken, eten of een film kijken? Of ben je liever alleen op je kamer? Het is aan jou. Er zijn genoeg activiteiten die je met de begeleiders of de andere bewoners kunt doen. Maar wat je doet, bepaal je zelf.

Begeleid wonen bij jou in de buurt

In Emmeloord kiest Philadelphia voor locaties die centraal liggen. Zo kun jij eenvoudig zelfstandig dingen ondernemen. Bijvoorbeeld boodschappen doen, samen of alleen. Ook zijn er sportclubs en muziekverenigingen. Er is genoeg om je talenten te benutten of te ontdekken. Als je iets onderneemt, ontdek je wat je leuk vindt om te doen of wat je nog wilt leren.

Begeleid wonen Emmeloord

Beschermd wonen in Emmeloord doe je in een rustige en veilige omgeving. Dat is net anders dan begeleid wonen. Er is altijd een begeleider die je kan helpen wanneer jij dat wilt. Dag en nacht. Vooral als je het lastig vindt om goed voor jezelf te zorgen, is begeleid wonen een geschikte optie. We kunnen ook samen met jou zoeken naar werk of dagbesteding. Zodat je kan doen wat je leuk vindt en waar je goed in bent.

Woonbegeleiding Emmeloord

WonenBen je benieuwd wat er allemaal mogelijk is als je bij Philadelphia in Emmeloord wilt wonen? We hebben een speciale pagina over de woonvormen. Kom je er niet uit, dan kun je natuurlijk contact opnemen. Kijk op de contactpagina hoe je dat het beste kunt doen.