Je browser is verouderd en geeft deze website niet correct weer. Download een moderne browser en ervaar het internet beter, sneller en veiliger!

Begeleid wonen Ede

Wil je begeleid wonen in Ede? Dat kan bij Philadelphia. Onze begeleiders ondersteunen je graag. Nieuwsgierig? Lees snel verder!

Neem contact op

Begeleid wonen in Ede

Zou je graag begeleid willen wonen in Ede? Dat kan bij een locatie van Philadelphia in Ede of in de nabije omgeving. In Ede hebben we locaties met professionele begeleiders die jou ondersteunen en ervoor zorgen dat je een fijn thuis hebt waar jij je prettig voelt.

Als je bij Philadelphia komt wonen wil je je natuurlijk thuis voelen. In je eigen appartement of kamer, maar ook met je medebewoners in de gezamenlijke huiskamer. Misschien ben je graag alleen of vind je het juist leuk om samen te eten of een spelletje te doen. Er zijn genoeg activiteiten die je met de begeleiders of de andere bewoners kunt doen. Maar wat je doet, bepaal je zelf.

Begeleid wonen bij jou in de buurt

Wij hebben in Ede verschillende locaties die centraal liggen. Ook in de directe omgeving kun je begeleid wonen, bijvoorbeeld in Bennekom. Er zijn verschillende voorzieningen in de buurt. Zo kun je samen boodschappen doen, lekker sporten of op muziekles gaan. Je kunt ook de natuur in, bijvoorbeeld een lekkere boswandeling maken. Door dingen te ondernemen kun je ontdekken wat je leuk vindt om te doen of waar je nog beter in wilt worden.

Beschermd wonen in Ede

Beschermd wonen in Ede is net iets anders dan begeleid wonen. Beschermd wonen doe je in een rustige en veilige omgeving. Er is altijd een begeleider in de buurt, zodat je hulp kan krijgen wanneer je dat nodig hebt. Dag en nacht. Wij kijken samen naar wat je nodig hebt. We kunnen bijvoorbeeld ondersteunen bij het vinden van werk of dagbesteding. Zodat je kan doen wat je leuk vindt en waar je goed in bent.

Woonbegeleiding Ede

Ben je benieuwd wat er allemaal mogelijk is als je bij Philadelphia in Ede wilt wonen? Ga dan naar de speciale pagina over wonen. Je mag ook altijd bellen of mailen. Kijk op de contactpagina hoe je dat het beste kunt doen.