Je browser is verouderd en geeft deze website niet correct weer. Download een moderne browser en ervaar het internet beter, sneller en veiliger!

Begeleid wonen Dordrecht

Wil jij graag begeleid wonen in Dordrecht? Dat kan bij Philadelphia! Lees snel verder en kom meer te weten over onze woonlocaties in Dordrecht en omgeving.

Neem contact op

Begeleid wonen Dordrecht

Droom jij van een eigen plek in Dordrecht? Waar je zelfstandig kunt wonen, maar wel met de begeleiding die jij daarbij nodig hebt? Dan is wonen op één van de locaties voor begeleid wonen in Dordrecht van Philadelphia misschien wel iets voor jou.

Van een monumentaal pand in het centrum van Dordrecht tot een woonlocatie in een woonwijk, wat verder bij het centrum uit de buurt. Philadelphia heeft verschillende locaties voor begeleid wonen in Dordrecht en omgeving. Zo is er altijd een locatie waar jij je thuis voelt.

Eigen appartement

Op onze woonlocaties in Dordrecht heb je als bewoner een eigen appartement. Daarnaast kun je gebruikmaken van de gemeenschappelijke woonkamer. Hier ontmoet je je medebewoners na je werk of dagbesteding voor een praatje, om samen te eten of om televisie te kijken. Natuurlijk is dit niet verplicht. Kook en eet je liever alleen? Dan kan dat ook in je eigen appartement.

Begeleid zelfstandig wonen

Voordat je bij ons komt wonen, kijken we samen hoeveel hulp jij bij je dagelijkse activiteiten nodig hebt. Kun je bijvoorbeeld zelfstandig boodschappen doen? En naar de sport- of muziekvereniging in de buurt? Of moet er dan een begeleider met je mee? Dit leggen we vast in je ondersteuningsplan. Zodat jij de begeleiding krijgt die voor jou nodig is.

Hoe wil jij je ontwikkelen?

Onze professionele begeleiders ondersteunen je niet alleen bij je dagelijkse activiteiten. Ze zijn er ook voor je als je nieuwe dingen wilt proberen. Zo kun jij ontdekken wat je leuk vindt om te doen. En wat je talenten zijn. Op deze manier zorgen we dat jij je kunt blijven ontwikkelen.

Lees meer over begeleid wonen bij Philadelphia

Heb je vragen over begeleid wonen bij Philadelphia? Of wil je weten hoe het zit met de indicatie die je hiervoor nodig hebt? Dan kun je terecht op de pagina over begeleid wonen op onze website. Of bij ons cliëntbureau. Bel gratis naar 0800 – 0830. Onze collega’s helpen je graag verder.

Wil je meer weten over de woonlocaties in Dordrecht en omgeving? Zoals in Papendrecht en Sliedrecht? Ga dan naar onze locatiegids. Hier vind je adressen, foto’s en meer informatie.