Je browser is verouderd en geeft deze website niet correct weer. Download een moderne browser en ervaar het internet beter, sneller en veiliger!

Begeleid wonen Deventer

Wil jij begeleid wonen in Deventer? Zo zelfstandig mogelijk, maar met hulp als dat nodig is? Dan ben je bij Philadelphia aan het juiste adres! Lees meer.

Neem contact op

Begeleid wonen in Deventer

Wil jij graag begeleid wonen in Deventer? Zo zelfstandig mogelijk, maar met hulp als dat nodig is? Philadelphia heeft verschillende woonlocaties in Deventer en omgeving. Zodat jij ergens kunt wonen waar jij je thuis voelt. En waar je de begeleiding krijgt die jij nodig hebt.

Verhuis je naar een woonlocatie van Philadelphia? Dan krijg je je eigen kamer of appartement. Ook hebben onze locaties voor begeleid wonen in Deventer en omgeving allemaal een gezamenlijke woonkamer. Hier kom je in contact met andere bewoners. Zo kunnen jullie hier samen koken en eten. Of televisiekijken en een spelletje doen. Maar alleen als jij daar behoefte aan hebt!

Zelfstandig wonen met begeleiding

Bij Philadelphia vinden we het belangrijk dat jij het leven leidt dat je wilt leiden. Je eigen leven. Heb je hier hulp bij nodig? Dan staat onze professionele begeleiding voor je klaar. Je begeleiders kunnen je bijvoorbeeld ondersteunen bij je dagelijkse verzorging of bij het boodschappen doen. Ook als je iets nieuws wilt proberen, zoals een hobby, sport of dagbesteding, is de begeleiding er om je te helpen.

Begeleid wonen bij jou in de buurt

Wil je graag begeleid wonen vlakbij het centrum van Deventer? Of kies je liever voor een woonlocatie in de buurt? In onze locatiegids zie je precies waar onze locaties voor begeleid wonen zich bevinden. Dankzij de foto’s en extra informatie krijg je een nog beter beeld van wonen bij Philadelphia. Zo lees je in de locatiegids meer over de begeleiding en de andere bewoners op de door jou gekozen locatie.

Stel je vraag over wonen bij Philadelphia

Heb je een vraag over onze locaties voor begeleid wonen in Deventer en omgeving? Over wonen bij Philadelphia in het algemeen? Neem dan contact op met de medewerkers van ons cliëntbureau. Zij helpen je graag verder.