Je browser is verouderd en geeft deze website niet correct weer. Download een moderne browser en ervaar het internet beter, sneller en veiliger!

Begeleid wonen Den Haag

Wil je begeleid wonen in Den Haag? Dan kies je voor Philadelphia. Onze professionele begeleiders staan voor jou klaar. Meer weten? Lees snel verder!

Meer informatie

Begeleid wonen in Den Haag

Ben je op zoek naar een plek waar je begeleid kunt wonen in Den Haag? Dan is een locatie van Philadelphia in Den Haag misschien wel wat voor jou. Kom je begeleid wonen in Den Haag, dan kun je een beroep doen op professionele begeleiders. Zij ondersteunen jou en zorgen ervoor dat je een fijn thuis hebt waar jij je op je gemak voelt.

Bij Philadelphia vinden we het belangrijk dat jij je thuis voelt. Dit doen we onder meer door activiteiten te organiseren in de gezamenlijke huiskamers. Je kunt bijvoorbeeld koken en samen eten, of gewoon een praatje maken. Ben je liever in je eigen kamer of appartement, dan is dat natuurlijk ook helemaal goed.

Begeleid wonen bij jou in de buurt

Kun je zomaar bij Philadelphia in Den Haag komen wonen? Daarvoor heb je een indicatie nodig vanuit de Wet langdurige zorg. Wat je precies van ons kunt verwachten en hoe de financiën zijn geregeld lees je op de pagina Wonen bij Philadelphia.

Wij hebben in Den Haag verschillende locaties die centraal liggen. Er zijn allerlei voorzieningen in de buurt. Zo kun je samen boodschappen doen, lekker sporten of op muziekles gaan. Ook de zee en het strand zijn niet ver weg. Door dingen te ondernemen kun je ontdekken wat je leuk vindt om te doen of waar je nog beter in wilt worden.

Beschermd wonen Den Haag

Sommige mensen vinden het lastig om voor zichzelf te zorgen. Bijvoorbeeld omdat ze last hebben van gedragsproblemen of van psychische problemen. Beschermd wonen in een veilige omgeving in Den Haag past dan misschien bij hen. De professionele begeleiders van Philadelphia zorgen voor structuur en regelmaat. Zo leer je om zo zelfstandig mogelijk te wonen.

Woonbegeleiding Den Haag

Zou je wel bij Philadelphia in Den Haag willen komen wonen, maar weet je niet zeker of dat wel kan? Neem dan gerust contact op met Philadelphia. Wij beantwoorden al jouw vragen over begeleid wonen of beschermd wonen in Den Haag. Ook voor andere vragen staan we voor je klaar.