Je browser is verouderd en geeft deze website niet correct weer. Download een moderne browser en ervaar het internet beter, sneller en veiliger!

Begeleid wonen Den Bosch

Op zoek naar een plek om begeleid te wonen in Den Bosch? Je bent welkom bij Philadelphia. Onze begeleiders staan voor jou klaar. Meer weten? Lees snel verder!

Meer informatie

Begeleid wonen in Den Bosch

Wil je graag begeleid wonen in Den Bosch? Je kunt dan terecht bij een van de locaties van Philadelphia. Als je begeleid komt wonen in Den Bosch, dan krijg je de ondersteuning van onze professionele begeleiders. Ze helpen je waar nodig, zodat je een prettige plek hebt waar jij je op je gemak voelt.

Bij Philadelphia vinden we het belangrijk dat jij je thuis voelt. Je richt je kamer of appartement naar je eigen smaak in. Zodat je een fijne plek hebt waar je je terug kunt trekken. Maar het is ook leuk om dingen te ondernemen met anderen. Daarom organiseren we bijvoorbeeld activiteiten in de gezamenlijke huiskamer. Je kunt dan een spelletje doen, samen een film kijken of met elkaar praten. Het is ook leuk om samen te koken en te eten.

Begeleid wonen in Brabant

Wij hebben in Den Bosch locaties net buiten het centrum, maar wel centraal gelegen. Er zijn allerlei voorzieningen in de buurt. Zo kun je samen boodschappen doen, naar een muziekvereniging of een sportclub. Op die manier kun je ontdekken wat je leuk vindt om te doen of waar je nog beter in wilt worden.

Beschermd wonen in Den Bosch

Als je het lastig vindt om voor jezelf te zorgen, dan is beschermd wonen in Den Bosch misschien iets voor jou. De professionele begeleiders van Philadelphia zorgen voor structuur en regelmaat in jouw leven. Ze zijn er dag en nacht voor je. De beschermde, veilige omgeving is vooral geschikt voor mensen met een verstandelijke beperking en daarbij autisme of psychiatrische problemen.

Woonbegeleiding in Den Bosch

Zou je wel bij Philadelphia in Den Bosch willen komen wonen, maar ben je benieuwd wat we je nog meer hebben te bieden? Neem dan eens een kijkje op de pagina speciaal voor cliënten. Hier lees je bijvoorbeeld alles over zeggenschap, de cliëntenraad en trainingen. Je mag natuurlijk altijd contact opnemen als je nog vragen hebt.