Je browser is verouderd en geeft deze website niet correct weer. Download een moderne browser en ervaar het internet beter, sneller en veiliger!

Begeleid wonen in Brunssum

Wil jij graag begeleid wonen in Brunssum of omgeving? Kijk dan eens naar de verschillende woonlocaties van Philadelphia. Lees snel verder voor meer informatie.

Meer informatie

Begeleid wonen in Brunssum

Wil jij graag begeleid wonen in Brunssum of omgeving? Dan ben je bij Philadelphia aan het juiste adres. Op onze woonlocaties krijg je alle ruimte om een zo zelfstandig mogelijk leven te leiden. Natuurlijk bieden we je daarbij de professionele begeleiding die jij nodig hebt.

Bij Philadelphia vinden we het belangrijk dat jij zo veel mogelijk je eigen leven kunt leiden. Daarom krijg je bij ons een eigen studio of appartement. Houd je van gezelligheid? Dan kun je terecht in de gemeenschappelijke huiskamer. Hier ontmoet je de andere bewoners van jouw woonlocatie. Bijvoorbeeld om samen te eten of een spelletje te spelen.

Heb je hulp nodig bij bepaalde activiteiten? Zoals boodschappen doen of je dagelijkse verzorging? Dan staan onze professionele begeleiders voor je klaar. Ook stimuleren zij je om je te blijven ontwikkelen en nieuwe dingen te proberen. Misschien kunnen jullie wel samen op zoek naar een geschikte werk-leerplek. Of naar een leuke dagbesteding.

Begeleid wonen bij jou in de buurt

Wil je niet per se in Brunssum wonen? Kijk dan ook eens naar onze woonlocaties in de buurt. We hebben bijvoorbeeld ook locaties voor begeleid wonen in Heerlen en Hoensbroek. Wil je meer weten over deze woonlocaties? In onze locatiegids vind je de adressen, foto’s en extra informatie. Zo krijg je een beter beeld.

Woonbegeleiding Brunssum

Ben je benieuwd of er een plek voor jou is op een locatie voor begeleid wonen of beschermd wonen in Brunssum of omgeving? Of heb je een andere vraag over wonen bij Philadelphia? Neem dan contact op met ons cliëntbureau. Onze medewerkers denken graag met je mee. Het cliëntbureau is gratis telefonisch bereikbaar op 0800 – 0830. Je kunt ook op onze website kijken voor andere contactmogelijkheden.