Je browser is verouderd en geeft deze website niet correct weer. Download een moderne browser en ervaar het internet beter, sneller en veiliger!

Begeleid wonen in Brummen

Begeleid wonen in Brummen doe je bij Philadelphia. Onze professionele begeleiders zijn er speciaal voor jou. Meer weten? Lees snel verder!

Neem contact op

Begeleid wonen in Brummen

Ben je op zoek naar een plek waar je begeleid kunt wonen in Brummen? Dan is een locatie van Philadelphia in Brummen misschien wel wat voor jou. Kom je begeleid wonen in Brummen, dan kun je een beroep doen op professionele begeleiders. Ze ondersteunen je graag in je dagelijks leven, zodat je een fijn thuis kunt creëren waar jij je op je gemak voelt.

Bij Philadelphia doen we ons best om je je thuis te laten voelen. Dit doen we onder meer door activiteiten te organiseren in de gezamenlijke huiskamers. Je kunt bijvoorbeeld koken en samen eten, of gewoon een praatje maken. Ben je liever in je eigen kamer of appartement, dan is dat natuurlijk ook helemaal goed.

Begeleid wonen bij jou in de buurt

Begeleid wonen bij Philadelphia in Brummen is goed geschikt voor mensen met een verstandelijke beperking. Je hebt wel een indicatie nodig vanuit de Wet langdurige zorg. Die kun je aanvragen via de site van de Rijksoverheid.

De locaties van Philadelphia voor begeleid wonen in Brummen staan op centrale locaties. Hierdoor sta je met twee benen in de samenleving en kun je in de omgeving nieuwe dingen ontdekken. Bijvoorbeeld muziekles of sport. Of samen naar de winkel om boodschappen te doen.

Beschermd wonen Brummen

Naast begeleid wonen, kun je ook beschermd wonen in Brummen. Dit is speciaal voor mensen die het lastig vinden om voor zichzelf te zorgen. De zorgprofessionals van Philadelphia helpen je met het vinden van structuur en regelmaat in jouw leven. Zodat je steeds beter leert om zelfstandig te wonen. Door deze woonvorm aan te bieden, willen we mensen met autisme, psychische problemen en (ex-)gedetineerden een handje helpen in het leven.

Woonbegeleiding Brummen

Lijkt één van deze vormen van woonbegeleiding in Brummen jou wel wat, maar meet je niet zeker of hiervoor in aanmerking komt? Kijk eens op deze pagina over wonen bij Philadelphia. Daar lees je alles over de verschillende woonvormen die we aanbieden. Je kunt natuurlijk ook altijd even bellen of mailen met Philadelphia. Wij beantwoorden maar al te graag jouw vragen over begeleid wonen in de regio Brummen of over andere zorgvormen.