Je browser is verouderd en geeft deze website niet correct weer. Download een moderne browser en ervaar het internet beter, sneller en veiliger!

Begeleid wonen Barneveld

Bij een woonlocatie van Philadelphia woon je zelfstandig, maar krijg je ook ondersteuning als het nodig is. Iets voor jou? Lees dan verder.

Meer informatie

Begeleid wonen Barneveld– Philadelphia

Bij een woonlocatie van Philadelphia woon je zelfstandig, maar krijg je ook ondersteuning als het nodig is. Iets voor jou? Lees dan verder.

Begeleid wonen Barneveld

Droom je van je eigen appartement, maar heb je een verstandelijke beperking? In de gemeente Barneveld kun je begeleid wonen bij een woonlocatie van Philadelphia. Dat is zelfstandig wonen, maar wel met ondersteuning. Misschien is dat wel iets voor jou!Bij Philadelphia vinden we het belangrijk dat jij je thuis voelt. Daarom mag je leven op jouw manier. Je woont heel zelfstandig in je eigen appartement. Met een eigen woonkamer, een keuken, een slaapkamer en een badkamer. Overdag ga je naar je werk of naar dagbesteding. 's Avonds wil je misschien tv kijken of gezamenlijk koken. Even gezellig sociale contacten opdoen en een praatje maken met bewoners uit de andere appartementen. Daar zijn de centrale woonkamers voor. Maar als je liever in je eigen woonkamer blijft, dan is dat natuurlijk ook goed.

Ondersteuning nodig en toch zelfstandig

Ook al ben je zelfstandig, je staat er niet alleen voor. Als je ondersteuning nodig hebt, dan zijn we er voor je. Waar heb jij behoefte aan? Welke vaardigheden wil jij leren? Daar heb je het over met de begeleiding. Je ontdekt jouw mogelijkheden en talenten en laat je niet tegenhouden door beperkingen. Dat doe je bijvoorbeeld door dingen uit te proberen. Fouten maken mag! Daar leer je van. Misschien zoek je nog een hobby of iets leuks om in je vrije tijd te doen. Er zijn altijd verschillende vormen, samen vinden we wat bij jou past. Misschien wil je meer meedoen in de samenleving. Ook daar helpt je begeleider bij.

Woonlocatie bij jou in de buurt

Barneveld wordt ook wel 'kippendorp' genoemd, wist je dat? Fijn als je van een lekker vers eitje bij je ontbijt houdt! In de gemeente Barneveld hebben we een woonlocatie in Barneveld en een in Voorthuizen. Bij allebei woon je dicht bij het centrum, winkels zijn dus in de buurt. Handig met de boodschappen of als je gewoon even lekker wilt shoppen.

Je kunt begeleid wonen bij Philadelphia in Barneveld als je een lichte verstandelijke beperking of een verstandelijke beperking hebt. En je hebt een indicatie nodig vanuit de Wet langdurige zorg. Wat je precies van onze woonbegeleiding en ondersteuning kunt verwachten lees je op de pagina Wonen bij Philadelphia.

Vragen over woonbegeleiding Barneveld

Wil je bij ons wonen in Barneveld, maar heb je nog vragen? Neem dan gerust contact op met ons cliëntbureau. Verhuizen doe je niet zomaar, dus het is belangrijk dat je weet waar je aan toe bent. Daarom geven we graag antwoord op al jouw vragen, zodat je een goede beslissing kunt nemen.