Je browser is verouderd en geeft deze website niet correct weer. Download een moderne browser en ervaar het internet beter, sneller en veiliger!

Begeleid wonen Alphen aan den Rijn

Begeleid wonen in Alphen aan den Rijn doe je bij Philadelphia. Professionals staan voor je klaar om jou te ondersteunen bij een fijn leven. Lees snel verder!

Ik wil meer informatie

Begeleid wonen in Apeldoorn

Ben je op zoek naar een plek waar je begeleid kunt wonen in Alphen aan den Rijn? Dan is een locatie van Philadelphia in misschien wel wat voor jou. Wil je begeleid wonen in Alphen aan de Rijn, dan heb je keuze uit verschillende locaties.

Bij Philadelphia doen we ons best om een gezellig thuis voor je te creëren. Professionele begeleiders staan voor je klaar om je te ondersteunen, maar ze organiseren ook activiteiten in de gezamenlijke huiskamers. Samen koken en eten, of gewoon even kletsen. Ben je liever in je eigen kamer of appartement, dan is dat natuurlijk ook prima.

Begeleid wonen bij jou in de buurt

Bij Philadelphia in Alphen aan de Rijn wonen mensen met een verstandelijke beperking. De bewoners hebben een indicatie vanuit de Wet langdurige zorg. Deze is aan te vragen via de site van de Rijksoverheid.

De locaties van Philadelphia in Alphen aan de Rijn waar je begeleid kunt wonen liggen centraal. Zo kun je gemakkelijk het dorp in om bijvoorbeeld boodschappen te doen. Dat kan zelfstandig of onder begeleiding. Doordat alle voorzieningen zo dichtbij zijn, kun je zelf ontdekken wat je leuk vindt. Bijvoorbeeld door je aan te sluiten bij een sportclub of door op muziekles te gaan.

Beschermd wonen Alphen aan den Rijn

Naast begeleid wonen, kun je ook beschermd wonen in Alphen aan den Rijn. Als het lastig vindt om voor jezelf te zorgen is beschermd wonen misschien wel een goede oplossing voor jou. De zorgprofessionals van Philadelphia zorgen voor structuur en regelmaat in jouw leven, zodat je steeds beter leert om zelfstandig te wonen. Met begeleid wonen in Alphen aan de Rijn ondersteunen we mensen met autisme, psychische problemen en (ex-)gedetineerden. Zodat ze zelfstandiger in het leven komen te staan.

Woonbegeleiding Alphen aan den Rijn

Lijkt één van deze vormen van woonbegeleiding in Alphen aan den Rijn jou wel wat, maar twijfel je of je hiervoor in aanmerking komt? Neem dan gerust contact op met Philadelphia. Wij beantwoorden graag jouw vragen over begeleid wonen in Alphen aan den Rijn of over andere zorgvormen. Meer over onze zorgvisie vind je op de hiervoor speciaal ingerichte pagina!

Wil je meer weten? Bel ons of bekijk de andere contactmogelijkheden.

0800-0830