Begeleid wonen in Amsterdam

Ben je op zoek naar een plek waar je begeleid kunt wonen in Amsterdam? Dan is een locatie van Philadelphia in onze hoofdstad misschien wel wat voor jou. Kom je begeleid wonen in Amsterdam, dan kun je een beroep doen op professionele begeleiders. Zij ondersteunen jou, zodat je een fijne plek hebt waar jij je op je gemak voelt. 

Bij Philadelphia doen we ons best om een gezellig thuis voor je te creëren. Zo organiseren we verschillende activiteiten in de gezamenlijke huiskamer. Samen koken en eten, muziek luisteren of televisiekijken. Dat kan gezellig zijn met de andere bewoners, maar je kunt er natuurlijk ook voor kiezen om in je eigen kamer of appartement iets voor jezelf te doen.

Begeleid wonen bij jou in de buurt 

De meeste mensen die begeleid wonen bij Philadelphia in Amsterdam hebben een verstandelijke beperking. Om begeleid te kunnen wonen heb je een indicatie nodig vanuit de Wet langdurige zorg. Die kun je aanvragen vragen via de site van de Rijksoverheid.

Philadelphia kiest voor centrale locaties voor begeleid wonen in Amsterdam. Ook als je niet in het drukke centrum woont, zijn er genoeg voorzieningen in de buurt. Denk aan een sportclub, een muziekvereniging of winkels en restaurants. Zo kun je samen of alleen van alles ondernemen en jezelf ontwikkelen.

 

Zorgvragen cliënten en verwanten

Cliëntbureau

We luisteren naar je vragen en kijken of Philadelphia jou zorg kan bieden als het gaat om: wonen (groep of appartement), dagbesteding, naschoolse opvang, logeren en/of vakantieopvang en begeleiding in je eigen huis (ambulant).

0800 - 0830

Dit nummer is gratis.
We zijn bereikbaar van maandag t/m donderdag van 8.30 tot 17.30 uur en vrijdag van 8.30 tot 17.00 uur.

Bel me terug

Bel me terug

We streven ernaar je in dit tijdvak terug te bellen