Je browser is verouderd en geeft deze website niet correct weer. Download een moderne browser en ervaar het internet beter, sneller en veiliger!

Begeleid wonen Amsterdam

Bij Philadelphia kun je begeleid wonen in Amsterdam. Onze professionele begeleiders ondersteunen je in je dagelijkse leven. Meer weten? Lees snel verder!

Ik wil meer informatie

Begeleid wonen in Amsterdam

Ben je op zoek naar een plek waar je begeleid kunt wonen in Amsterdam? Dan is een locatie van Philadelphia in onze hoofdstad misschien wel wat voor jou. Kom je begeleid wonen in Amsterdam, dan kun je een beroep doen op professionele begeleiders. Zij ondersteunen jou, zodat je een fijne plek hebt waar jij je op je gemak voelt.

Bij Philadelphia doen we ons best om een gezellig thuis voor je te creëren. Zo organiseren we verschillende activiteiten in de gezamenlijke huiskamer. Samen koken en eten, muziek luisteren of televisiekijken. Dat kan gezellig zijn met de andere bewoners, maar je kunt er natuurlijk ook voor kiezen om in je eigen kamer of appartement iets voor jezelf te doen.

Begeleid wonen bij jou in de buurt

De meeste mensen die begeleid wonen bij Philadelphia in Amsterdam hebben een verstandelijke beperking. Om begeleid te kunnen wonen heb je een indicatie nodig vanuit de Wet langdurige zorg. Die kun je aanvragen vragen via de site van de Rijksoverheid.

Philadelphia kiest voor centrale locaties voor begeleid wonen in Amsterdam. Ook als je niet in het drukke centrum woont, zijn er genoeg voorzieningen in de buurt. Denk aan een sportclub, een muziekvereniging of winkels en restaurants. Zo kun je samen of alleen van alles ondernemen en jezelf ontwikkelen.

Beschermd wonen Amsterdam

Naast begeleid wonen, kun je in Amsterdam ook beschermd wonen. Deze manier van wonen kan van pas komen als je het lastig vindt om voor jezelf te zorgen. De zorgprofessionals van Philadelphia zorgen voor structuur en regelmaat in jouw leven, zodat het je steeds beter lukt om zelfstandig te wonen. Met begeleid wonen ondersteunen we mensen met autisme, psychische problemen en (ex-)gedetineerden. We helpen ook bij het vinden van passend werk of dagbesteding

Woonbegeleiding Amsterdam

Zie je het wel zitten om bij Philadelphia in Amsterdam te komen wonen, maar heb je toch nog vragen? Je kunt altijd contact met ons opnemen. Wij zijn er om jouw vragen over begeleid of beschermd wonen in de regio Amsterdam te beantwoorden. Wil je weten hoe anderen de kwaliteit van onze dienstverlening ervaren? Bekijk dan ons kwaliteitsrapport.

Wil je meer weten? Bel ons of bekijk de andere contactmogelijkheden.

0800-0830