Je browser is verouderd en geeft deze website niet correct weer. Download een moderne browser en ervaar het internet beter, sneller en veiliger!

Ambulante begeleiding Tilburg

Hulp nodig bij de administratie? Of bij structuur aanbrengen in je dag? Philadelphia biedt ambulante begeleiding in Tilburg. Lees snel verder!

Neem contact op

Ambulante begeleiding Tilburg

Ook als je in je eigen woning of appartement woont, kun je weleens hulp nodig hebben. Herken je dat? Dan is ambulante begeleiding waarschijnlijk iets voor jou. Je krijgt een vaste begeleider die je een luisterend oor biedt en een steuntje in je rug. Philadelphia biedt deze zorg in Tilburg.

Als je ondersteuning nodig hebt bij het vergroten van je zelfstandigheid, dan ben je bij Philadelphia op de goede plek. De begeleiding helpt je ook bij structuur aanbrengen in je dagelijkse leven. Of bij de administratie. Of het doornemen van moeilijke post. En nog veel meer. Net waar jij behoefte aan hebt.

Zelfstandig maar met wat hulp

In Tilburg krijg je ambulante ondersteuning van Philadelphia als je psychische problemen hebt of een (lichte) verstandelijke beperking. Ook met autisme en niet-aangeboren hersenletsel kun je begeleiding krijgen van Philadelphia. De begeleiding is er voor jongeren vanaf 18 jaar en voor volwassenen. Ook kun je bij ons terecht met een zorgvraag binnen je gezin. Onze professionals begeleiden iedereen met zijn of haar eigen hulpvraag. Hoeveel zorg en ambulante begeleiding je krijgt, hangt af van de indicatie die je krijgt. Vaak heb je een beschikking nodig vanuit de Wet Maatschappelijke Ondersteuning (WMO). Die vraag je bij de gemeente aan. Soms heb je een indicatie nodig vanuit de Wet Langdurige Zorg (WLZ). Die vraag je aan bij het CIZ.

Vind je eigen plek

Je eigen kracht vinden, daar helpen we je bij. In gesprek met je begeleider bespreek je wat je doelen en wensen zijn. Wat je wilt leren. Samen met je begeleider ontdek je jouw talenten en de dingen die je leuk vindt. Werk en dagbesteding helpen je ook te ontdekken waar je goed in bent. Hoe meer je ontdekt wat jouw mogelijkheden zijn, hoe meer je zelfstandig je eigen leven kunt leiden. Zo heb je straks misschien helemaal geen begeleiding meer nodig.

Voor wie?

Woon je zelfstandig in Tilburg? Dan ondersteunen we je graag. Je komt in aanmerking voor de zorg van Philadelphia als je een beschikking vanuit de Wet Maatschappelijke Ondersteuning (WMO) hebt. Of een indicatie vanuit de Wet Langdurige Zorg (WLZ) voor ambulante begeleiding. De ondersteuning van Philadelphia is er voor jongeren vanaf 18 jaar en voor volwassenen. Maar ook voor ouders met een gezin. Voor mensen met een ggz-achtergrond en mensen met een verstandelijke beperking.

Vragen over ambulante begeleiding?

Wil jij graag begeleiding van Philadelphia in Tilburg? Van harte welkom! Neem contact met ons op, als je nog vragen hebt. We helpen je graag verder.