Ambulante begeleiding Spijkenisse

Ben je op zoek naar ambulante begeleiding in Spijkenisse? Dan ben je van harte welkom bij Philadelphia. Je krijgt een vaste begeleider die je ondersteunt bij de dingen die je lastig vindt. Zo ben je zelfstandig, maar hoef je het niet helemaal alleen te doen.

Ambulante begeleiding is er voor mensen met psychische problemen en een (lichte) verstandelijke beperking. Voor jongeren vanaf 18 jaar en voor volwassenen. Ook is er ambulante ondersteuning voor gezinnen met kinderen. Philadelphia is er voor iedereen. Hoeveel zorg en ondersteuning je krijgt hangt af van je indicatie.

Meedenken over werk of dagbesteding

Samen met je ambulant begeleider kijk je naar wat jouw doelen zijn. Bijvoorbeeld nieuwe mensen leren kennen. Of een baan of dagbesteding vinden die bij je past. Misschien heb je hulp nodig bij de administratie. Of het doornemen van de post. Of je wilt samen je geldzaken op orde brengen om (nieuwe) schulden te voorkomen. Het kan allemaal. Ook als je gewoon even wilt praten over je werk, je collega's of hoe het gaat op school. Je kunt alles bespreken met de begeleiding. Op deze pagina vind je meer informatie over de ondersteuning van Philadelphia.

Workshops doen op een ontmoetingsplek

Wist je dat de begeleiding van Philadelphia niet alleen maar bij je thuis is? Je kunt in Spijkenisse ook naar een ontmoetingsplek komen. Gewoon voor de gezelligheid, om andere mensen te ontmoeten. Of even een praatje te maken met de begeleiding. Als je geen zin hebt om thuis te koken, kun je ook eten op de ontmoetingsplek. En je kunt er verschillende workshops doen. Leuke ideeën voor workshops zijn altijd welkom! Zo halen we bij Philadelphia het beste uit elkaar.

Meer weten over ambulante begeleiding Spijkenisse?

Denk je dat ambulante begeleiding Spijkenisse echt iets voor jou is? Dan maken we graag kennis met je. Als je eerst nog wat meer wilt weten , dan kun je terecht bij het cliëntbureau van Philadelphia. Bel gratis 0800 - 0830, dan krijg je ze aan de lijn.