Je browser is verouderd en geeft deze website niet correct weer. Download een moderne browser en ervaar het internet beter, sneller en veiliger!

Ambulante begeleiding Katwijk

Ben jij op zoek naar ambulante begeleiding in Katwijk? Zoek niet verder! Philadelphia ondersteunt jou bij de dingen die je lastig vindt.

Neem contact op

Ambulante begeleiding Katwijk

Niets is zo vervelend als post krijgen waar je niets van begrijpt! Daar krijg je stress van. Ook al woon je zelfstandig in Katwijk, toch is het fijn als je met vragen bij iemand terecht kunt. Iemand die je helpt met dingen die je lastig vindt in je dagelijks leven. Ben jij op zoek naar zo iemand? Dan is ambulante begeleiding van Philadelphia echt iets voor jou!

Bij Philadelphia krijg je een vaste ambulant begeleider die jou helpt met de dingen waar je moeite mee hebt. En bij het leiden van je eigen leven. Zo zelfstandig mogelijk. Niet steeds een ander gezicht dus, maar iemand die jou kent. Iemand die je kunt vertrouwen. Hoeveel ondersteuning je krijgt, hangt af van je behoefte.

Voor ouders, jongeren en volwassenen

Ambulante begeleiding is er voor jongeren vanaf 18 jaar, voor jongvolwassenen en voor volwassenen. En voor ouders en gezinnen. Je kunt bij Philadelphia terecht voor ondersteuning bij psychische of psychiatrische problematiek. Of als je autisme of een (lichte) verstandelijke beperking hebt. Je bespreekt met je begeleider waar je ondersteuning nodig bij hebt. Bijvoorbeeld met je administratie. Of persoonlijke verzorging. Structuur aanbrengen in je dag. Of solliciteren naar een leuke baan. Hulp bij de opvoeding. En hoe houd je je geldzaken op orde, zodat je geen schulden krijgt? De begeleiding helpt je hierbij.

Altijd bereikbaar voor een gesprek

Soms duurt het nog even voor je weer een afspraak hebt met je begeleider. Dan kun je ook beeldbellen met DigiContact. Daar zitten dag en nacht professionele begeleiders klaar om jou te helpen. Zij zijn zeven dagen per week, 24 uur per dag bereikbaar voor een gesprek. Als je stress krijgt van een brief die je niet snapt bijvoorbeeld. Of als je even je hart wilt luchten over hoe het ging op het werk. Zo is er altijd ondersteuning als jij dat nodig hebt. Fijn gevoel toch!

Indicatie nodig

Woon je zelfstandig in Katwijk en wil je die zelfstandigheid vergroten? Dat kan met de begeleiding van Philadelphia. Je hebt wel een indicatie nodig vanuit de Wet Maatschappelijke Ondersteuning (WMO) of de Wet Langdurige Zorg (WLZ). Als je nog vragen hebt, bel dan gratis telefoonnummer 0800 - 0830. Het cliëntbureau van Philadelphia beantwoordt je vragen graag. Kijk voor de openingstijden op onze contactpagina.

Vragen over ambulante begeleiding?

Woon je zelfstandig in Katwijk en wil je graag begeleiding van Philadelphia? Dat vinden we leuk! Je hebt wel een beschikking nodig vanuit de Wet Maatschappelijke Ondersteuning (WMO) of een indicatie vanuit de Wet Langdurige Zorg (WLZ). Neem contact met ons op als je nog vragen hebt.