Je browser is verouderd en geeft deze website niet correct weer. Download een moderne browser en ervaar het internet beter, sneller en veiliger!

Ambulante begeleiding Heerde

Ben je op zoek naar ambulante begeleiding? Philadelphia helpt je zo zelfstandig mogelijk te leven. Lees snel verder!

Neem contact op

Ambulante begeleiding Heerde

Koken, boodschappen doen, reizen... heel veel dingen doe je gewoon zelf. Je woont ook zelfstandig. Toch merk je dat je bij sommige dingen wel wat hulp kunt gebruiken. Ambulante begeleiding van Philadelphia is dan echt iets voor jou. Dus woon je in de gemeente Heerde en ben je op zoek naar ambulante ondersteuning? Denk dan aan Philadelphia!

Zo zelfstandig mogelijk je leven leiden, dat is waar ambulante begeleiding van Philadelphia je bij helpt. Jij hebt de regie over jouw leven. De begeleiders vertellen je dus niet wat je moet doen. Ze denken met je mee.

Voor jongeren en volwassenen

Ambulante begeleiding is er voor jongeren vanaf 18 jaar, voor jongvolwassenen en voor volwassenen. Voor mensen met autisme, psychische problemen en mensen met een verstandelijke beperking. Als je ondersteuning nodig hebt, dan kun je dus eigenlijk altijd bij Philadelphia terecht met je hulpvraag.

Zelfstandigheid vergroten

Je bespreekt samen met de begeleiding wat je wilt leren. Bijvoorbeeld je zelfredzaamheid of zelfstandigheid vergroten. Of hulp bij structuur aanbrengen in je dagelijkse leven. Misschien heb je hulp nodig bij de administratie of bij ingewikkelde post. Misschien ben je op zoek naar een leuke baan of dagbesteding. De begeleider denkt dan mee over een werkplek die bij je past. In een gesprek met je begeleider kun je alles vragen of vertellen. Niets is gek.

Soms krijg je individuele begeleiding thuis, maar vaak spreek je af op een ontmoetingsplek. Daar kun je ook workshops doen als je daar behoefte aan hebt. In zo'n workshop leer je dingen die je handig zijn bij zelfstandig wonen. Er zijn bijvoorbeeld workshops over leren omgaan met geld, over het vinden van werk en over gezondheid.

Indicatie nodig

Zelfstandig wonen en toch ondersteuning als je dat nodig hebt. Dat kan in de gemeente Heerde. Wij begeleiden je graag. Je komt in aanmerking voor de zorg van Philadelphia als je een indicatie hebt vanuit de Wet maatschappelijke ondersteuning (WMO) of vanuit de Wet langdurige zorg (WLZ).

Neem contact op met het cliëntbureau van Philadelphia als je meer wilt weten over ambulante ondersteuning. We beantwoorden al je vragen graag.

Vragen over ambulante begeleiding?

Heb je meer informatie nodig om te kunnen zeggen of ambulante begeleiding van Philadelphia iets voor jou is? Neem dan contact op met het cliëntbureau van Philadelphia. We helpen je graag verder!