Je browser is verouderd en geeft deze website niet correct weer. Download een moderne browser en ervaar het internet beter, sneller en veiliger!

Ambulante begeleiding Heemskerk

Op zoek naar ambulante begeleiding in Heemskerk? Philadelphia ondersteunt je bij het zo zelfstandig mogelijk leiden van je leven. Lees verder!

Neem contact op

Ambulante begeleiding Heemskerk

Ook al woon je op jezelf, toch is het soms fijn om even advies te vragen aan iemand. Of hulp te krijgen bij dingen die je lastig vindt. Woon je in de gemeente Heemskerk en heb je af en toe wat ondersteuning nodig? Dan is ambulante begeleiding van Philadelphia echt iets voor jou. Dat is zelfstandig wonen met een beetje hulp. Perfect toch?

Zo onafhankelijk en zelfstandig mogelijk leven. Dat is het idee. Een ambulant woonbegeleider vertelt je dus niet wat je moet doen. Je bespreekt met het ambulant team waar je hulp bij nodig hebt. Want jij bepaalt wat je wilt met je leven. Dat noemen we zeggenschap over je eigen leven.

Vaardigheden leren

Jij geeft aan wat je wilt en de begeleiders helpen je daarbij. Bijvoorbeeld als je hulp nodig hebt bij de administratie. Of als je bepaalde vaardigheden wilt leren. Daar heeft Philadelphia allerlei workshops voor. Misschien ben je op zoek naar dagbesteding die bij je past. Of je wilt werk en vraagt je af waar je leuke vacatures vindt. De begeleider denkt daar dan over mee. Soms heb je een vraag die niet kan wachten tot je je begeleider weer ziet. Dan staan de professionele begeleiders van DigiContact voor je klaar. Zij zitten dag en nacht klaar om jou te helpen.

Meer sociale contacten

De begeleiding helpt je ook om je sociale netwerk te vergroten. Om meer mensen te leren kennen dus. Op die manier heb je mensen om je heen om iets leuks mee te doen. Of om even een praatje te maken. Hoe meer sociale contacten, hoe makkelijker je iemand in je eigen omgeving om hulp kunt vragen. Je hebt dan niet altijd begeleiding nodig. Wel zo fijn toch? Daarom krijg je niet alleen begeleiding in je thuissituatie, maar ook op een ontmoetingsplek.

Indicatie nodig

Ambulante woonbegeleiding in gemeente Heemskerk is er voor jongeren boven de 18 jaar en voor volwassenen. Je kunt begeleiding van Philadelphia krijgen als je psychische problemen of een (lichte) verstandelijke beperking hebt. Maar ook met autisme of niet aangeboren hersenletsel ben je van harte welkom. Ook heb je een indicatie nodig vanuit de Wet Maatschappelijke Ondersteuning (WMO) of vanuit de Wet Langdurige Zorg (WLZ).

Vragen over ambulante begeleiding?

Heb je meer informatie nodig om te kunnen zeggen of ambulante begeleiding van Philadelphia iets voor jou is? Neem dan contact op met het cliëntbureau van Philadelphia. We helpen je graag verder!