Ambulante begeleiding Den Bosch

Sommige dingen zijn best lastig in je eentje. Daarom kun je ook begeleiding in Den Bosch krijgen als je zelfstandig woont. Dat heet ambulante begeleiding. Je kunt bij Philadelphia terecht voor deze ondersteuning. Zo woon je zelfstandig, maar wel met een beetje hulp.

De begeleiding hangt af van wat jij nodig hebt. En wat je wensen zijn. Wat wil je ontwikkelen? Misschien kun je prima zelf boodschappen doen, maar weet je niet goed hoe het werkt als je post krijgt waar je niets van snapt. Je ambulant begeleider helpt je dan verder. Ambulante begeleiding is er voor volwassenen en jongeren vanaf 18 jaar. En voor ouders die begeleiding willen bij de opvoeding bijvoorbeeld.

Wat is jouw behoefte?

Samen met je begeleider maak je een plan met doelen. Het plan gaat over je ontwikkeling. Wat je wilt leren en wat je wensen zijn. Bijvoorbeeld hulp bij de invulling van je dagelijkse leven. Of hulp bij het huishouden. Misschien vind je het lastig omgaan met sommige mensen. Of wil je nieuwe mensen leren kennen. Je kunt alles bespreken met je begeleider. Niets is gek. Bij Philadelphia kun je ook workshops doen om je verder te ontwikkelen.

Begeleiders vertellen je niet wat je moet doen. Het is namelijk jouw leven. Jij hebt de regie. De ambulant begeleider is wel betrokken bij jouw leven. En helpt je als het nodig is om je eigen keuzes te maken. Samen gaan jullie kijken hoe jij kan leven zoals jij wilt. Bij Philadelphia vinden we het belangrijk dat jij het op jouw manier doet. Fouten maken mag. Net als dingen uitproberen en risico's nemen. Dat hoort allemaal bij ontwikkeling. De professionals van Philadelphia begeleiden je. En wie weet heb je dan straks helemaal geen begeleiding meer nodig!

Zelfstandig wonen met begeleiding

Zelfstandig wonen in Den Bosch en toch ondersteuning als je dat nodig hebt. Een perfecte combinatie! Je kunt bij Philadelphia terecht voor ondersteuning met psychische problematiek of als je een (lichte) verstandelijke beperking hebt. Ook met autisme of niet aangeboren hersenletsel ben je van harte welkom. En je hebt een indicatie nodig vanuit de Wet Maatschappelijke Ondersteuning (WMO). Die kun je aanvragen bij de gemeente Den Bosch.

Meer weten over ambulante begeleiding Den Bosch?

Ben jij nieuwsgierig geworden naar de hulpverlening van Philadelphia? We vertellen je er graag meer over. Bel gratis telefoonnummer 0800 - 0830. Je krijgt dan het cliëntbureau van Philadelphia aan de telefoon. Kijk voor de openingstijden op onze contactpagina.