Je browser is verouderd en geeft deze website niet correct weer. Download een moderne browser en ervaar het internet beter, sneller en veiliger!

Zuiderzee

Zuiderzee

Lijkt het je leuk om te werken op een plek waar het lijkt alsof de tijd heeft stilgestaan? Wil je meehelpen in een echt museum? Kom dan naar onze dagbesteding in het Zuiderzeemuseum in Enkhuizen!

Wat kan je allemaal doen?


Wat dacht je van helpen met het onderhouden van het terrein, zoals grasmaaien, onkruid wieden, schoffelen en zorgen dat de planten er mooi bij staan? Of het verzorgen van de dieren? Er zijn geiten, schapen en kippen. Wil je liever helpen in de souvenirwinkel? Serveer je graag een lekker kopje koffie? Ook dat kan. Of is schoonmaken en opruimen meer jouw ding? Bij het Zuiderzeemuseum kan dat allemaal! Samen met jou kijken we wat jij kan en leuk vindt.Iedere ochtend beginnen we met een kopje koffie of thee op ons kantoor. Daarna ga je zelf naar de plek waar je werkt. Je werkt veel samen met de medewerkers en de vrijwilligers van het museum. Er is altijd een begeleider op het terrein maar die is niet altijd bij jou in de buurt. Daarom is het belangrijk dat je zelfstandig kunt werken.

Winter


In de wintermaanden (van november tot en met maart) komen er geen bezoekers naar het museum. Dit is geen probleem, er is nog genoeg te doen. We verzorgen de dieren. We zetten koffie en thee voor feesten, vergaderingen en bruiloften. We helpen met evenementen zoals het Pietenfeest en de Lichtjesavond. En er zijn allerlei klusjes die we doen om het museum weer netjes te maken voor het voorjaar. Al komt er geen bezoek, ook in de winter is er dus genoeg te doen en te beleven.

Contact en aanmelden

Wil je weten wat er voor jou mogelijk is of heb je vragen? Neem dan gerust contact met ons op.

0800 - 0830

Gemeten kwaliteit

'94,1% van de cliënten geeft aan dat Philadelphia Top! of Goed helpt om hen het beste uit zichzelf te laten halen'. Lees hier hoe wij er voor zorgen dat de kwaliteit van zorg altijd voorop staat

Deel deze pagina