Je browser is verouderd en geeft deze website niet correct weer. Download een moderne browser en ervaar het internet beter, sneller en veiliger!

Zonnetuinen

Zonnetuinen

Zonnetuinen is een woonlocatie in Apeldoorn voor mensen met een (verstandelijke) beperking (VB).

Wonen bij de Zonnetuinen

Het in 2020 nieuw gebouwde gebouw heeft drie woonlagen. Alle bewoners hebben een eigen studio (één kamer) of een appartement (twee kamers) en zijn allemaal voorzien van een eigen toilet en douche.

Op de begane grond wonen voornamelijk oudere bewoners. Er zijn twee huiskamers voor iedere zes bewoners. De begeleiding is gericht op samen doen en ook overdag is er begeleiding aanwezig (interne dagopvang).

Op de eerste verdieping wonen tien bewoners in hun eigen tweekamerappartement. De begeleiding is gericht op het helpen en ondersteunen waar nodig. Er wordt veel samen gedaan in de huiskamer. Op de tweede verdieping wonen tien bewoners in hun eigen tweekamerappartement. De begeleiding is erop gericht je te helpen in je eigen woning. Daarnaast organiseren we samen verschillende activiteiten in de centrale huiskamer.

Zonnetuinen is rustig gelegen en rondom voorzien van veel groen. Dichtbij zijn verschillende voorzieningen, zoals het openbaar vervoer.

Vrijwilligers

In Zonnetuinen zijn veel vrijwilligers actief die op alle gebieden bewoners ondersteunen in hun dagelijkse activiteiten.

Contact en aanmelden

Wil je weten wat er voor jou mogelijk is of heb je vragen? Neem dan gerust contact met ons op.

0800 - 0830

Gemeten kwaliteit

'94,1% van de cliënten geeft aan dat Philadelphia Top! of Goed helpt om hen het beste uit zichzelf te laten halen'. Lees hier hoe wij er voor zorgen dat de kwaliteit van zorg altijd voorop staat

Deel deze pagina