Je browser is verouderd en geeft deze website niet correct weer. Download een moderne browser en ervaar het internet beter, sneller en veiliger!

Zeshoek

Zeshoek

De Zeshoek is een woonlocatie in Heemskerk. Bij de Zeshoek wonen mensen met een licht verstandelijke beperking (LVB) of verstandelijke beperking (VB). We wonen hier met mensen van alle leeftijden. Van 20 tot 70 jaar.

Wonen bij de Zeshoek

Iedereen heeft bij de Zeshoek een eigen appartement met douche, toilet en slaapkamer. Je kunt ook gebruikmaken van de gemeenschappelijke ruimtes. Er is begeleiding zoals is afgesproken met de afsprakenkaart.

Begeleiding

De begeleiders geven je alle zorg die je nodig hebt. Ook wordt er elke dag voor ons gekookt door één van de medewerkers en daar helpen wij graag bij. Vlakbij ons huis is een klein winkelcentrum. We wonen in een woonwijk van Heemskerk en toch dichtbij een park.

Contact en aanmelden

Wil je weten wat er voor jou mogelijk is of heb je vragen? Neem dan gerust contact met ons op.

0800 - 0830

Gemeten kwaliteit

'94,1% van de cliënten geeft aan dat Philadelphia Top! of Goed helpt om hen het beste uit zichzelf te laten halen'. Lees hier hoe wij er voor zorgen dat de kwaliteit van zorg altijd voorop staat

Deel deze pagina