Je browser is verouderd en geeft deze website niet correct weer. Download een moderne browser en ervaar het internet beter, sneller en veiliger!

Amsterdam

Willem Kloosstraat

Doelgroep

Lichte verstandelijke beperking, Verstandelijke beperking

Specialisme

Psychische problematiek, Psychiatrische problematiek

Locatietype

Woonlocatie

Faciliteiten

Parkeergelegenheid

Woonvorm

Eigen zit/slaapkamer

Contact opties

Hoe kunnen we je helpen?

Aanmelden voor locatie [javascript protected email address] Bellen naar Clientbureau Contact voor leveranciers

In een groene wijk van Amsterdam ligt woonlocatie Willem Kloosstraat. Op deze locatie bieden wij ondersteuning aan bewoners met een LVB-indicatie die zelfstandig wonen.

Wonen bij Willem Kloosstraat


De locatie heeft 22 appartementen verdeeld door de wijk. De meeste bevinden zich in de Willem Kloosstraat. Een aantal appartementen staat verderop in de wijk. De appartementen bestaan uit een woonkamer, slaapkamer en keuken. Ook hebben ze allemaal een eigen balkon of tuin.

Ligging

In deze wijk vind je naast rust ook alle voorzieningen die je nodig hebt. Er zijn meerdere supermarkten, een groot overdekt winkelcentrum, een buurtcentra, een zwembad en verschillende sportscholen. Op 300 meter wandelen van de locatie ligt de Sloterplas waar je heerlijk kan wandelen of tot rust kan komen op het strandje. De bereikbaarheid met het openbaar vervoer is uitstekend. De stations Sloterdijk en Centraal Station Amsterdam liggen in de buurt.

Adres
Willem Kloosstraat 7h
1064 ST Amsterdam

Persoonlijke begeleiding op de Willem Kloosstraat

Op de Willem Kloosstraat heb je twee begeleiders. Zij zijn je vaste contactpersonen met wie je elke week contact hebt. Jullie spreken af bij jou thuis en/of in de buurt. Deze afspraken zijn afgestemd op jouw wensen en (ondersteunings)behoeften. Verder zijn er op het steunpunt in de Willem Kloosstraat overdag en in de avond begeleiders aanwezig. In de uren dat er niemand is, kun je gebruikmaken van DigiContact.  Of hulp vragen aan je buren. Als buurman of buurvrouw draag je bij aan een goede sfeer in de wijk en zorg je voor goed contact onderling. Misschien vind je het wel leuk om af en toe voor buren te koken. Of zet je andere talenten in. We willen dat je je thuis voelt in je huis en in de buurt, je leert omgaan met wat je tegenkomt in het leven en dat je voelt dat je er mag zijn.

"Als je bij de Willem Kloosstraat woont, vinden wij het belangrijk dat je lekker in je vel zit"

94,1%

van de cliënten geeft aan dat Philadelphia Top! of Goed helpt om hen het beste uit zichzelf te laten halen'.

Hier vind je ons