Je browser is verouderd en geeft deze website niet correct weer. Download een moderne browser en ervaar het internet beter, sneller en veiliger!

Willem Kloosstraat

Willem Kloosstraat

In een groene wijk van Amsterdam ligt woonlocatie Willem Kloosstraat. Op deze locatie bieden wij ondersteuning aan bewoners met een LVB-indicatie die zelfstandig wonen.

Wonen bij Willem Kloosstraat


De locatie heeft 22 appartementen verdeeld door de wijk. De meeste bevinden zich in de Willem Kloosstraat. Een aantal appartementen staat verderop in de wijk. De appartementen bestaan uit een woonkamer, slaapkamer en keuken. Ook hebben ze allemaal een eigen balkon of tuin.

Persoonlijke begeleiding op de Willem Kloosstraat


Op de Willem Kloosstraat heb je twee begeleiders. Zij zijn je vaste contactpersonen met wie je elke week contact hebt. Jullie spreken af bij jou thuis en/of in de buurt. Deze afspraken zijn afgestemd op jouw wensen en (ondersteunings)behoeften. Verder zijn er op het steunpunt in de Willem Kloosstraat overdag en in de avond begeleiders aanwezig. In de uren dat er niemand is, kun je gebruikmaken van DigiContact. Of hulp vragen aan je buren. Als buurman of buurvrouw draag je bij aan een goede sfeer in de wijk en zorg je voor goed contact onderling. Misschien vind je het wel leuk om af en toe voor buren te koken. Of zet je andere talenten in. Als je bij de Willem Kloosstraat woont, vinden wij het belangrijk dat je lekker in je vel zit. Dat je je thuis voelt in je huis en in de buurt, je leert omgaan met wat je tegenkomt in het leven en dat je voelt dat je er mag zijn.

Ligging


In deze wijk vind je naast rust ook alle voorzieningen die je nodig hebt. Er zijn meerdere supermarkten, een groot overdekt winkelcentrum, een buurtcentra, een zwembad en verschillende sportscholen. Op 300 meter wandelen van de locatie ligt de Sloterplas waar je heerlijk kan wandelen of tot rust kan komen op het strandje. De bereikbaarheid met het openbaar vervoer is uitstekend. De stations Sloterdijk en Centraal Station Amsterdam liggen in de buurt.

[LH1]Ongeveer vind ik hier een beetje gek. Ik zou toch even uitvragen hoeveel appartementen precies en dat hier neerzetten.

Contact en aanmelden

Wil je weten wat er voor jou mogelijk is of heb je vragen? Neem dan gerust contact met ons op.

0800 - 0830

Gemeten kwaliteit

'94,1% van de cliënten geeft aan dat Philadelphia Top! of Goed helpt om hen het beste uit zichzelf te laten halen'. Lees hier hoe wij er voor zorgen dat de kwaliteit van zorg altijd voorop staat

Deel deze pagina