Je browser is verouderd en geeft deze website niet correct weer. Download een moderne browser en ervaar het internet beter, sneller en veiliger!

Wigbolt Ripperdastraat

Wigbolt Ripperdastraat

Wigbolt Ripperdastraat is een woonlocatie in Amsterdam. Bij Wigbolt Ripperdastraat wonen mensen met een auditieve beperking, mensen met een licht verstandelijke beperking (LVB) en mensen met een verstandelijke beperking (VB).

Wonen bij Wigbolt Ripperdastraat

Bij Wigbolt Ripperdastraat straat wonen mensen die niet kunnen horen. Er zijn ook bewoners die een beetje kunnen horen. Die dragen een gehoorapparaat. Je hebt een eigen appartement. Je woont hier zelfstandig. Met een woonkamer, een keuken, een badkamer en een slaapkamer. In de gemeenschappelijke huiskamer kan je elkaar ontmoeten. Daar kan je samen koken en eten. Of je verhaal kwijt aan een van de begeleiders. Je mag natuurlijk ook in je eigen appartement eten en koken.

Nederlandse Gebaren Taal

Alle begeleiders spreken de Nederlandse Gebaren Taal. Hierdoor kunnen ze goed met je praten. Twee begeleiders zijn zelf slechthorend. Die kunnen het beste gebarentaal van allemaal.

Contact en aanmelden

Wil je weten wat er voor jou mogelijk is of heb je vragen? Neem dan gerust contact met ons op.

0800 - 0830

Gemeten kwaliteit

'94,1% van de cliënten geeft aan dat Philadelphia Top! of Goed helpt om hen het beste uit zichzelf te laten halen'. Lees hier hoe wij er voor zorgen dat de kwaliteit van zorg altijd voorop staat

Deel deze pagina