Je browser is verouderd en geeft deze website niet correct weer. Download een moderne browser en ervaar het internet beter, sneller en veiliger!

Vriezenveen

Westerweilandweg

Doelgroep

Lichte verstandelijke beperking

Locatietype

Woonlocatie

Woonvorm

Eigen zit/slaapkamer, Gemeenschappelijke ruimte, Eigen sanitair, Eigen keukenblok

Contact opties

Hoe kunnen we je helpen?

Aanmelden voor locatie [javascript protected email address] Bellen naar Clientbureau Contact voor leveranciers

Westerweilandweg is een woonlocatie in Vriezenveen. Bij Westerweilandweg wonen mensen met een licht verstandelijke beperking (LVB) of een verstandelijke beperking (VB). Deze locatie heeft twee verschillende woonvormen.

Zorg op ‘wonen’ bij Westerweilandweg

Bij deze woonvorm zijn er vijftien appartementen opgedeeld in twee verdiepingen met elk een gezellige woonkamer, waar er plek is om de dagelijkse bezigheden uit te kunnen voeren. Ook is er buiten een fijne plek om te zitten of om een wandeling te maken in de omgeving. In de zomer BBQ-en we af en toe met zijn allen in de tuin.
Ook heb je een eigen appartement waar je privacy hebt en waar je tot rust kunt komen. Elke bewoner heeft een eigen woon- en slaapkamer die je zelf in mag richten. Hier zit ook een aanrechtblokje bij in. Verder heb je ook een badkamer met een douche en toilet.

Begeleiding

De begeleiding is doordeweeks aanwezig van 15:00 uur tot 9:30 uur. ’s Nachts is er een slaapdienst aanwezig. Doordeweeks gaan de bewoners naar hun werk of dagbesteding. In de weekenden is de begeleiding ook overdag aanwezig. De maaltijden worden bereid door de begeleiding.

Zorg op ‘maat’ bij Westerweilandweg

Bij deze woonvorm zijn er acht appartementen. Hiervan hebben vijf appartementen een woonkamer, twee slaapkamers, een douche met toilet en een berghok. De drie andere appartementen hebben een woonkamer, één slaapkamer met een schuifdeur richting de woonkamer, douche met toilet, een berghok en een gezamenlijke woonkamer. Hier staat op verschillende tijden koffie en thee klaar. Als je zin hebt, kan je dat met de medebewoners nuttigen. Hier staan ook vers bereide maaltijden, waar je gebruik van kunt maken. Als je meer van privacy houdt, kan je ook je eigen maaltijd in je appartement bereiden.

Begeleiding

De begeleiding is doordeweeks aanwezig van 7:30 uur tot 21:30 uur. Als er iets aan de hand is buiten deze uren en je hebt hulp nodig, kun je naar de andere woonvorm toe, daar is nachtzorg aanwezig. Doordeweeks hebben de bewoners hun eigen dagindeling; sommigen gaan naar hun werk en/of hebben een andere invulling van hun dag. In de weekenden is er begeleiding van 9:00 uur tot 22:00 uur.

Ondersteuning

De ondersteuning is sturend en richtinggevend. De begeleiding kan bestaan uit hulp bij het aanbrengen van dagstructuur, het vinden van activiteiten, het onderhouden en maken van contacten met anderen, het nemen van besluiten, administratie en geldzaken regelen, hulp bij reizen en nog veel meer.

Adres
Westerweilandweg 14
7671 GG Vriezenveen

Westerweilandweg in Vriezenveen

Westerweilandweg ligt in het gemoedelijke Vriezenveen. Een klein, rustig dorpje in het Noordwest-Twentse landschap. De locatie is goed bereikbaar met het openbaar vervoer en op loopafstand zijn er diverse winkels.

Ben je nieuwsgierig geworden of wil je eens komen kijken? Bel of mail gerust voor het maken van een afspraak!

94,1%

van de cliënten geeft aan dat Philadelphia Top! of Goed helpt om hen het beste uit zichzelf te laten halen'.

Hier vind je ons