Je browser is verouderd en geeft deze website niet correct weer. Download een moderne browser en ervaar het internet beter, sneller en veiliger!

Kampen

WerkKracht15

Doelgroep

Lichte verstandelijke beperking

Specialisme

Autisme, Epilepsie, Auditieve beperking

Locatietype

Werk en dagbesteding

Faciliteiten

Winkel, Parkeergelegenheid, Rolstoeltoegankelijk, Activiteitencentrum

Contact opties

Hoe kunnen we u helpen?

Aanmelden voor deze locatie [javascript protected email address] Bellen naar Clientbureau Contact voor leveranciers

WerkKracht15 in Kampen is een locatie waar je kunt werken als je een licht verstandelijke beperking (LVB) hebt. Heb je daarnaast ook een lichamelijke beperking dan kijken we samen wat er mogelijk is voor jou binnen onze locatie. Je kunt bij ons verschillende werkzaamheden doen en veel leren. Van lichte arbeidsmatige/seriematige handelingen tot inpakwerk. Het maken van kaarsen. Het werken met papier. Tot het maken van meubels en het werken met computers. We bespreken samen met jou bij welke onderdelen je aan de slag wilt.

Kaarsenmakerij

Op de kaarsenmakerij werken wij met een team van 20 medewerkers met veel plezier aan het maken van verschillende kaarsen. Voor binnen en buiten, allerlei kleuren en modellen. Je kunt bijvoorbeeld mallen vullen, dompelen, bollen draaien en kaarsvet sorteren. En we maken ook van oude kaarsen weer nieuwe kaarsen. Klanten kunnen kaarsen bij ons kopen of bestellen. Je werkt hier zelfstandig, maar er staat altijd een begeleider voor je klaar om je te helpen. Telefoonnummer 06 - 11 40 87 19

Werkstation 1 & 2

Bij de werkstations doen we dagelijks lichte industriële arbeids- en seriematige werkzaamheden. Dit doen we voor verschillende bedrijven in en rondom Kampen. Dit zijn vaste klanten waar we fijn mee samenwerken. Bij de werkstations kun je bijvoorbeeld fietsstickers klaarmaken, inpakwerk en sorteerwerk doen. Bij werkstation 1 werk je wat meer zelfstandig. Bij werkstation 2 krijg je iets meer structuur in je werk. Er is altijd genoeg te doen en we helpen elkaar als het nodig is.

Telefoonnummer station 1: 06 - 15 44 66 14
Telefoonnummer station 2: 06 - 11 43 03 70

De Strijk

De Strijk is een nieuwe werkplek. We doen hier van alles wat bij de was doen komt kijken. Denk hierbij bijvoorbeeld aan sorteren van was, wassen en strijken maar vergeet ook niet het vervoeren van de was van en naar locaties.

Klussenteam

Bij het Klussenteam werken we in opdracht van particulieren, instellingen, verenigingen en bedrijven. We maken en repareren dingen in en rond een huis, zoals; tuinhekken plaatsen, muren schilderen, schilderijen ophangen en kasten in elkaar zetten. In onze werkplaats werken wij met hout en mooie machines. Je kunt hier les in krijgen en aan het eind een certificaat halen. Als je het certificaat hebt behaald, mag je onder toezicht zelfstandig met deze machines werken!

Telefoonnummer 06 - 83 97 18 91

Compu All

Bij Compu All werken wij op verschillende manieren met computers en andere ICT apparaten. Je kunt hier computers, routers, servers, hubs en allerlei audio uit elkaar halen (demonteren). Hiervoor hebben wij zelfs een Europees certificaat (WEEELABEX). Wij zorgen ervoor dat dit op de juiste manier wordt gerecycled (voor hergebruik) en afgevoerd. De materialen die binnenkomen sorteren, wegen en demonteren we. Daarna worden de onderdelen weer uitgevoerd. Hierbij gebruiken van verschillende transportmiddelen. Waaronder een heftruck. Je kunt zelf een heftruckcertificaat behalen.

Daarnaast hebben wij het project Duurzaamheid. Hier worden laptops, iPads en iPhones klaar gemaakt zodat ze opnieuw gebruikt kunnen worden. Dit doen we door deze apparaten te testen en er nieuwe software op te zetten. Telefoonnummer 06 - 25 34 68 19

Adres
Industrieweg 15
8263AA Kampen

94,1%

van de cliënten geeft aan dat Philadelphia Top! of Goed helpt om hen het beste uit zichzelf te laten halen'.

Hier vind je ons