Je browser is verouderd en geeft deze website niet correct weer. Download een moderne browser en ervaar het internet beter, sneller en veiliger!

Wendelmoet

Wendelmoet

Wendelmoet is een woonlocatie in Monnickendam voor mensen met een verstandelijke beperking (VB).

Zelfstandig wonen bij Wendelmoet in Monnickendam

De Wendelmoet bestaat uit een eengezinswoning waarin drie appartementen zijn gemaakt. Je woont hier zelfstandig in je eigen appartement. We hebben ook nog drie appartementen in de wijk. Deze locaties horen allemaal bij de Oudezijds Burgwal ook in Monnickendam. De Oudezijds Burgwal is de moederlocatie waar 24 uur per dag begeleiding aanwezig is.

In je eigen appartement heb je een woonkamer, een keuken en een badkamer. Er is geen gemeenschappelijke woonkamer of keuken. Dat betekent dat je zo veel mogelijk voor jezelf zorgt. Bijvoorbeeld zelf koken en je huis schoonmaken. Natuurlijk kan je wel bij elkaar op bezoek als je dat leuk vindt.

We hebben een mooie tuin waar je elkaar kan ontmoeten. Hier kun je in de zomer heerlijk van de zon genieten. De begeleiders zijn regelmatig aanwezig en je weet vooraf wanneer jij je begeleidingsuren hebt. De begeleiders helpen je als je daar behoefte aan hebt. Bij hen kan je je verhaal kwijt. Als er bijvoorbeeld iets is gebeurd op het werk of de dagbesteding. In het weekend is er geen begeleiding, maar je kan altijd bellen met Digicontact, die zijn er 24 uur per dag voor je. En wil je een keer mee eten op de Oudezijds Burgwal, dan kan dat geregeld worden.

Ben je behoorlijk zelfstandig, kan je goed voor jezelf zorgen, boodschappen doen en zelf koken en heb je geen 24 uur per dag nabijheid nodig, dan is de Wendelmoet misschien wel een geschikte plek voor je.

Contact en aanmelden

Wil je weten wat er voor jou mogelijk is of heb je vragen? Neem dan gerust contact met ons op.

0800 - 0830

Gemeten kwaliteit

'94,1% van de cliënten geeft aan dat Philadelphia Top! of Goed helpt om hen het beste uit zichzelf te laten halen'. Lees hier hoe wij er voor zorgen dat de kwaliteit van zorg altijd voorop staat

Deel deze pagina