Je browser is verouderd en geeft deze website niet correct weer. Download een moderne browser en ervaar het internet beter, sneller en veiliger!

Putten

Waterweg

Doelgroep

Lichte verstandelijke beperking, Verstandelijke beperking

Specialisme

Autisme

Locatietype

Intensieve zorglocatie, Werk en dagbesteding

Faciliteiten

Snoezelruimte, Parkeergelegenheid, Dierenverblijf, Activiteitencentrum

Woonvorm

Werk en dagbesteding, Intensieve zorglocatie

Contact opties

Hoe kunnen we je helpen?

Aanmelden voor locatie [javascript protected email address] Bellen naar Clientbureau Contact voor leveranciers

Begeleid wonen in Putten

De Waterweg is een woonlocatie in Putten voor mensen met een verstandelijke beperking (VB) en een lichte verstandelijke beperking (LVB). De Waterweg is gelegen op een prachtige plek in de vrije natuur en bestaat uit 15 appartementen. Elk appartement heeft een keuken, bad- en slaapkamer. We hebben drie groepen en iedere groep heeft een gezamenlijke woonkamer en keuken waar je samen kunt eten. Je kunt er spelletjes of andere activiteiten doen of gezellig een kopje koffie drinken met een andere bewoner. Je krijgt ondersteuning en intensieve zorg vanuit de behandelingsmethode Tripple C. Het dagelijkse leven en het beste uit jezelf halen, staan centraal op de Waterweg.

Adres
Waterweg 1
3882 RA Putten

Dagbesteding

Dagbesteding volg je naast de woonlocatie, op de Deel. Je kunt kiezen uit verschillende activiteiten: van houthakken en dieren verzorgen tot kaarsen maken en textielbewerking. Op de Waterweg bieden wij zorg afgestemd op jouw wensen en behoeften.

Locatie

De Waterweg ligt op 5 km afstand van het centrum van Putten. Binnen een paar minuten loop je naar de bushalte. De appartementen liggen aan het de rand van het bos en in de buurt van kasteel Oldenaller. Hier kun je goed fietsen en wandelen.

"Elke groep heeft een gezellige woonkamer"

94,1%

van de cliënten geeft aan dat Philadelphia Top! of Goed helpt om hen het beste uit zichzelf te laten halen'.

Hier vind je ons