Je browser is verouderd en geeft deze website niet correct weer. Download een moderne browser en ervaar het internet beter, sneller en veiliger!

W&B Mag-er-zijn

W&B Mag-er-zijn

Werk & Begeleiding Mag-Er-Zijn is een dagbestedingslocatie in Nagele. We bieden dagbesteding aan mensen met een licht verstandelijk beperking (LVB).

Samenwerking met Mulder Magazijn

Met deze samenwerking gaan we mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt een werkplek bieden. De nieuwe logistieke collega's gaan onder begeleiding in ons magazijn aan de slag met producten die bewerkt moeten worden. Denk onder andere aan het opnieuw bestickeren van producten en verpakken en inpakken van artikelen van onze klanten.

Er is een mogelijkheid tot doorstroom binnen het bedrijf naar beschut en betaald werk. Denk hierbij aan het bedienen van pompwagens en sealmachines. We zijn volop in ontwikkeling, hierdoor zijn er voldoende doorgroei mogelijkheden binnen het bedrijf Mulder Logistiek.

Werktijden

De werktijden zijn dagelijks van 09.00 uur tot 16.00 uur.

Contact en aanmelden

Wil je weten wat er voor jou mogelijk is of heb je vragen? Neem dan gerust contact met ons op.

0800 - 0830

Gemeten kwaliteit

'94,1% van de cliënten geeft aan dat Philadelphia Top! of Goed helpt om hen het beste uit zichzelf te laten halen'. Lees hier hoe wij er voor zorgen dat de kwaliteit van zorg altijd voorop staat

Deel deze pagina