Je browser is verouderd en geeft deze website niet correct weer. Download een moderne browser en ervaar het internet beter, sneller en veiliger!

Villa Vlinder

Villa Vlinder

Villa Vlinder is een dagbestedingslocatie in Stadskanaal voor mensen met een verstandelijke beperking (VB) of meervoudige beperking (MVB). Villa Vlinder is een onderdeel van Werk en dagbesteding MaarsWerk Stadskanaal.

Dagbesteding in Stadskanaal

Villa Vlinder is een activerende dagbestedingslocatie waar professionaliteit en harmonie elkaar vinden. In een gemoedelijke maar gestructureerde sfeer halen we het beste uit iedere cliënt.

Er is ruimte voor zowel activering als voor ontspanning. We leren cliënten vaardigheden aan die functioneel zijn in het dagelijks leven. We hebben aandacht voor actualiteiten in de wereld en om ons heen. We werken in thema’s die worden bepaald door het seizoen, feestdagen of gebeurtenissen. Deze activiteiten worden afgewisseld met muziek, bewegen en andere ontspannende activiteiten. Daarnaast is er ruimte voor persoonlijke aandacht en begeleiding.

We gaan er ook regelmatig op uit. We hebben een eigen bus waarmee we regelmatig een middagje naar de boerderij, het tulpenveld of het bos gaan

Contact en aanmelden

Wil je weten wat er voor jou mogelijk is of heb je vragen? Neem dan gerust contact met ons op.

0800 - 0830

Gemeten kwaliteit

'94,1% van de cliënten geeft aan dat Philadelphia Top! of Goed helpt om hen het beste uit zichzelf te laten halen'. Lees hier hoe wij er voor zorgen dat de kwaliteit van zorg altijd voorop staat

Deel deze pagina