Je browser is verouderd en geeft deze website niet correct weer. Download een moderne browser en ervaar het internet beter, sneller en veiliger!

Veense Phila

Veense Phila

Veense Phila is een woonlocatie in Veenendaal voor mensen met een verstandelijke beperking (VB), een lichte verstandelijke beperking (LVB) en ouderen. De locatie is bedoeld voor verschillende doelgroepen, van jong en ontwikkeling gericht tot de vitale oudere. Bewoners hebben een lichte tot matige verstandelijke beperking, soms ook autisme of psychiatrische problematiek.

Wonen bij Veense Phila in Veenendaal


Locatie Veense Phila bestaat uit vier verdiepingen met 36 appartementen. Het gebouw is nieuw en rolstoelvriendelijk, er is een lift aanwezig.

Op twee woonlagen zijn algemene ontmoetingsplekken aanwezig waar je kunt eten en terecht kan voor sociale activiteiten. De manier waarop je in de ontmoetingsplekken wordt begeleid, hangt af van de samenstelling van de bewoners.

In de omgeving


Winkels en het station vind je op loopafstand en het centrum is dichtbij. Je kunt bij onze locatie Schutsluis terecht voor dagbesteding.

24 uurs zog


Er is 24 uurs zorg beschikbaar, in de nacht is er een slaapwacht.

Contact en aanmelden

Wil je weten wat er voor jou mogelijk is of heb je vragen? Neem dan gerust contact met ons op.

0800 - 0830

Gemeten kwaliteit

'94,1% van de cliënten geeft aan dat Philadelphia Top! of Goed helpt om hen het beste uit zichzelf te laten halen'. Lees hier hoe wij er voor zorgen dat de kwaliteit van zorg altijd voorop staat

Deel deze pagina